Hvad er friskost2023-10-04T12:11:44+01:00

Friskost

En friskost er ikke lagret, har ingen skorpe og heller ikke en specielt lang holdbarhed.

Med en ganske enkel smag, der ligger tæt på råvaren, nemlig mælk og fløde, er friskostene vores gode venner i køkkenet.

Milde og delikate

De er milde, de er delikate. De gør ikke meget væsen af sig, men tag ikke fejl. Sat sammen med krydderurter, krydderier, andre smagsgivere eller ingredienser, højner de ethvert måltid.

Og så er friskostene et godt sted at begynde, hvis du vil lære at lave ost selv.

Klik på billederne herunder og læs mere…

Burrata

Frisk mozzarella på pizza

Forskellen på ricotta og mascarpone

Alt om bøffelmælk

Her er din vejviser til friskostene

Sådan bruger du en friskost

Du kan smøre, røre, blende, blande friskostene. Eller toppe en salat, bruge til en snack. Til at bage med eller i en cheesecake.

Der er mange muligheder, find inspiration til at prøve noget nyt (eller vende tilbage til en klassiker) herunder.

God fornøjelse!

Go to Top