Ostesmagninger

Vil du tilbringe en hyggelig aften med andre ostefans? Fornøj smagsløgene og bliv lidt klogere på ost samtidig.

Jeg holder følgende ostesmagninger i løbet af efteråret:

Mandag den 23. september 2019, kl. 19-21: Danske oste

Kunne du tænke dig at smage nogle af de nyeste danske oste? Og de klassiske? Og de allerbedste? Vil du gerne vide, hvad der rører sig på den danske ostescene i disse år? SÅ er min ostesmagning med fokus på vores egne lokale oste oplagt for dig.

Tilmelding sker direkte til FOF, smagningen finder sted i Taastrup.

Fredag den 1. november 2019, kl. 19 i Rørvig: Osterejse i Europa

Det nyåbnede Mamma’s Balkon i Rørvig er de perfekte rammer for en hyggelig aften med fokus på ost og vin. Læs mere om aftenen og se hvordan du tilmelder dig på denne facebookpost.

Torsdag den 7. november 2019, kl. 19: Ostenydelse omkring spisebordet

Endnu en gang inviterer jeg til ostesmagning omkring spisebordet, hvor jeg denne gang vil tage jer med på endnu en osterejse rundt i Europa. Har du været med før, kan du sagtens deltage her også – jeg vælger andre oste end ved tidligere lejligheder. Du vil smage 10-12 oste, to vine og diverse tilbehør.

Tilmelding
Pris 300 kr. pr. person. Tilmeld ved at overføre beløbet via Mobile Pay til 2949 4733. (Har du ikke Mobile Pay, så skriv til mig) OG sende mig en en mail (camilla@ostesnak.dk) med dit navn. Jeg sender derefter en bekræftelse samt adressen, som er i Birkerød.

Du er endeligt (og bindende) tilmeldt, når du har indbetalt beløbet. (Er du forhindret på dagen, er du velkommen til at give pladsen til en anden). Ostesmagningen gennemføres ved mindst 12 deltagere.

Har du spørgsmål?

Skriv endelig til mig, hvis du har brug for mere information om ostesmagningerne.

Nytårsaftens ost

.