Ostesmagninger

2020 lærte os, at man kan mødes virtuelt og smage ost sammen – hver for sig. I 2021 vil jeg både afholde virtuelle og fysiske ostesmagninger. Datoer bliver løbende opdateret her på siden. Lige nu er der dog ingen datoer i kalenderen.

Når vi igen kan mødes fysisk, bliver det naturligvis i trygge corona-rammer, så det er fx slut med at skære ost med den samme kniv! Alle skal trygt kunne komme til ostesmagning!

Smag (sjældne) engelske oste

Kom til en (fysisk) smagning, hvor vi dykker ned i engelsk ost. Du vil smage oste fra gårdmejerier og fra lidt større mejerier, og en del af dem kan ikke købes i Danmark.

Søndag den 30. maj kl. 18.30-20.30 i Birkerød.

Denne ostesmagning foregår rundt om mit spisebord, og bliver holdt i coronaens tegn:

🧀 Individuelle ostetallerkener
🧀 God plads omkring bordet
🧀 Alle skal have negativ test med eller være vaccineret

I prisen (350 kr. pr. person) er inkluderet smagning af omkring 10 oste, serveret med tilbehør og brød samt øl. Når du er tilmeldt, får du en mail med adressen.

Giv et gavekort til en virtuel smagning

Glæd en osteelsker med et gavekort, som kan indløses til en af de kommende virtuelle smagninger.

Konceptet er enkelt: Du kan vælge at få leveret ost eller købe selv (i så fald sender jeg en indkøbsliste).

Du modtager et forslag til tilbehør og en guide til, hvordan du håndterer ostene på dagen. Og så modtager du et link til selve smagningen.

Din egen ostesmagning?

Jeg holder også ostesmagninger for virksomheder og private selskaber. Skriv til camilla@ostesnak.dk, hvis du vil høre mere.


Ostesmagning

Denne side bliver opdateret løbende, ligesom du kan finde smagningerne som begivenheder på facebooksiden eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Nytårsaftens ost

.