Ostesmagninger

Vil du tilbringe en hyggelig aften med andre ostefans? Fornøj smagsløgene og bliv lidt klogere på ost samtidig.

2020 byder på flere spændende ostesmagninger. Listen nedenfor bliver opdateret løbende.


Ost og vin

Vi kender sikkert alle ordet ‘ostogrødvin’. Men vidste du, at rødvin ikke altid er det bedste valg til alle oste? Vinmanden Ole Sørensen (fra Emilie Vin) og jeg fortæller, hvordan vi sætter ost og vin sammen. Vi snakker om og smager på 12 oste og 6 vine. Du vil få brugbare tips med hjem til, hvordan du på bedste vis matcher vin og ost.

Pris: 395 kr pr person. Tilmelding sker til Country Market i Fredensborg ved at betale via Mobile Pay til 753377 senest den 15. februar.
17. februar 2020 kl. 18.30-21.30, Country Market, Jernbanegade 3, 3480 Fredensborg. Læs mere her.


Særevent: ‘Ostenydelse omkring spisebordet’ med norsk gæst og oste fra Danmark og Norge

Jeg er så heldig at få selskab af Trude Henrichsen, som bl.a. var presseansvarlig for OsteVM i Bergen i 2018. Udover sin store ostepassion har Trude kendskab til et hav af de norske mejerier, store som små. Sammen inviterer vi til ostesmagning omkring mit spisebord. I løbet af aftenen vil vi servere 10-12 oste fra Norge og Danmark garneret med lækkert tilbehør, to glas vin samt oplysende og underholdende historier om ostene. Vi vil sætte fokus på osterevolutionen i Danmark og Norge, både forskelle og ligheder – og du vil opleve et par hyggelige timer i selskab med andre osteglade fæller.

Pris: 400 kr. Tilmelding sker ved indbetaling via Mobile Pay til 2949 4733. Skriv efterfølgende en mail med dit navn til camilla@ostesnak.dk, så sender jeg adressen.
28. februar 2020 kl. 19-21 i Birkerød. Læs mere her.

Nytårsaftens ost

Din egen ostesmagning?

Jeg holder også ostesmagninger for virksomheder (fx fyraftensarrangementer) og private fester (fx en rund fødselsdag  – jeg har endda holdt en smagning til en polterabend). Skriv til camilla@ostesnak.dk, hvis du vil høre mere.

.