Ostesmagninger

En rund fødselsdag, en hyggelig aften med venner, et fyraftensarrangement eller team building er blot nogle af de lejligheder, hvor en ostesmagning kan give kolorit.

Eller kom til en af de åbne smagninger.

Ostesmagninger i kalenderen

Hvad siger andre?

Jeg havde inviteret Camilla til at afholde en ostesmagning på mit arbejde. Hun kom forbi med et udvalg af 13 oste og tilhørende vin, snacks og frugt. På ca. 1,5 time guidede hun os igennem en spændende rejse af smag, historie og sjove oste-anekdoter. Hun var rigtig god til at fornemme stemningen i rummet. Hun gav os plads til at hygge os med hinanden, og sørgede samtidig for nænsomt at rette vores opmærksomhed tilbage på den næste runde af lækre oste, og dermed holde en fin rød tråd igennem hele eventet.

Man kan tydeligt mærke, hvor begejstret Camilla er for sit arbejde, og det stråler ud af hende, når hun fortæller om ostenes oprindelse, produktion og smagsnuancer.

Jeg kan meget varmt anbefale en ostesmagning med Camilla, og håber, at det ikke var sidste gang vi mødes i ostens tegn. 

Rune, virksomhedsarrangement

Camilla er en fantastisk historiefortæller med et kæmpe bagkatalog af viden omkring ostens historie, fremstilling og hvorfor hver ost smager som den gør. Derfor bliver hendes foredrag både informativt og meget interessant. Hun smitter med sin kærlighed til ost på bedste vis. Hun er nemlig (oste-)nørdet på en meget charmerende måde.

Mine gæster på Mamma’s Balkon gik meget glade og mætte hjem – og mere osteelskende end før

Maria Meldgaard, madskribent og tidl. indehaver af Mamma's Balkon
Ostesmagning
Julegaver med ost

A balanced diet
is a cheese in each hand.