Ostesmagninger

Lad os lige slå det fast: Ostesmagningerne er naturligvis blevet tilpasset coronasituationen, så det er fx slut med at skære ost med den samme kniv! Alle skal trygt kunne komme til ostesmagning!

Dimissionsfest for den franske osteskole

Kom med til dimissionsfest, når jeg i samarbejde med Information afholder virtuel ostesmagning den 19. november kl. 19. Det sker som afslutning på vores artikelserie om franske oste. Husk at tilmelde dig inden den 5. november, hvis du vil have ostene tilsendt.

Læs mere og tilmeld dig her.

Ostesmagning på Fejø

Ostebord med forskelle

Lørdag den 16. januar kl. 18.30 holder jeg ostesmagning på Fejø Skole (Herredsvej 190, Fejø). Her vil vi på en osterejse gennem Europa smage oste fra forskellige lande. Vi kommer forbi forskellige ostetyper, et par lokale vine og dejligt tilbehør.

Pris: 150 kr, da Fejø aftenskole giver et tilskud.

Tilmelding senest 4. januar lige her.

Virtuel Ostesmagning

Ostesmagning

Denne side bliver opdateret løbende, ligesom du kan finde smagningerne som begivenheder på facebooksiden eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.


Din egen ostesmagning?

Jeg holder også ostesmagninger for virksomheder (fx fyraftensarrangementer) og private fester (fx en rund fødselsdag  – jeg har endda holdt en smagning til en polterabend). Skriv til camilla@ostesnak.dk, hvis du vil høre mere.

Nytårsaftens ost

.