Ostesmagninger

2020 lærte os, at man kan mødes virtuelt og smage ost sammen – hver for sig. I 2021 vil jeg både afholde virtuelle og fysiske ostesmagninger. Datoer bliver løbende opdateret her på siden.

Når vi igen kan mødes fysisk, bliver det naturligvis i trygge corona-rammer, så det er fx slut med at skære ost med den samme kniv! Alle skal trygt kunne komme til ostesmagning!

Virtuel ostesmagning:
Franske Fristelser
(31. marts kl 18.30)

På denne ostesmagning skal vi nyde seks egnsoste, der alle bærer oprindelsesbetegnelsen AOP. En af ostene kommer i to lagringer.

Med eller uden ost sendt til døren

Du kan som noget nyt få leveret ostene lige til din hoveddør. Det sker i samarbejde med Osteposten. Der er også mulighed for at spare fragten og hente ostene i ostebutikken Bon Fromage i Gentofte. Der er beregnet ca. 200 g ost pr. person i kasserne.

Sådan foregår det:

  • Du tilmelder dig (vælg det rette link nedenfor – vil du hente selv, bruger du rabatkoden SELVHENTER og sparer dermed 80 kr.)
  • Du modtager ostene / henter selv (den 30. eller 31. marts) / modtager en mail med indkøbsliste over de oste, du skal købe
  • På dagen modtager du instruks om, hvordan du håndterer ostene og vigtigst: Et link til selve ostesmagningen

Giv et gavekort til en virtuel smagning

Glæd en osteelsker med et gavekort, som kan indløses til en af de kommende virtuelle smagninger.

Konceptet er enkelt: Du kan vælge at få leveret ost eller købe selv (i så fald sender jeg en indkøbsliste).

Du modtager et forslag til tilbehør og en guide til, hvordan du håndterer ostene på dagen. Og så modtager du et link til selve smagningen.

Din egen ostesmagning?

Jeg holder også ostesmagninger for virksomheder og private selskaber. Skriv til camilla@ostesnak.dk, hvis du vil høre mere.


Ostesmagning

Denne side bliver opdateret løbende, ligesom du kan finde smagningerne som begivenheder på facebooksiden eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Nytårsaftens ost

.