Samarbejd med en ostekommunikatør!

Når du tager en bid af en ost, tager du i virkeligheden også en bid af den lokale historie, tradition, terroir og den viden, der mange steder er givet videre fra generation til generation. Det er alt sammen noget, der kan smages i osten. Især hvis historien bliver serveret klart og tydeligt til forbrugerne.

Som ostekommunikatør og med 20+ års erfaring med marketing og kommunikation af danske og europæiske specialoste, kan jeg hjælpe med at identificere og fortælle de gode historier.

Herunder kan du læse, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Camilla Bojsen-Møller
Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør

Fremstiller du ost?

Ud af ostekarrene på mejerierne kommer både traditionelle og nyere oste. Har I styr på jeres storytelling? Og på værktøjskassen med kommunikationsredskaber?

Sælger du ost?

Osteglade forbrugere køber ost hos ostehandleren, i supermarkedet eller via grossisternes kunder. Har alle jeres medarbejdere den fornødne osteviden til at rådgive dem? Og anvender I jeres viden optimalt?

Laver du events, hvori ost indgår?

En ostesmagning kommer i mange former og formater – og bringer altid ny viden, inspiration og glæde til deltagerne. Man kan også rejse ud for at opleve ost, hvor det opstår.

Selling your cheeses in Denmark?

Whether your cheeses are newcomers to Denmark or have been around for a while, your storytelling is key. Is this in place? Are your marketing materials ready? Otherwise, I can help.

Hvad siger andre om Ostesnak?

At finde de rette ord
At finde de rette ord

Camilla kan – som ingen anden – sætte ord på mine oste, producenter og aktiviteter.

Marion Huijink, ildsjæl bag Dutch Deli

En fornøjelse at arbejde sammen med
En fornøjelse at arbejde sammen med

Camilla indeholder tre af de vigtigste egenskaber, som bidrager til værdiskabelsen for en virksomhed: Hun er passioneret, hurtigt tænkende og leverer altid på et meget højt niveau. Udover det er Camilla et helt igennem sympatisk og troværdigt menneske.

Pernille Arnaa, Marketing Director

Fantastisk historiefortæller
Fantastisk historiefortæller

Camilla smitter med sin kærlighed til ost på bedste vis. Hun er nemlig (oste-)nørdet på en meget charmerende måde. Hun er en fantastisk historiefortæller med et kæmpe bagkatalog af viden omkring ostens historie, fremstilling, og hvorfor hver ost smager som den nu gør. Derfor bliver hendes foredrag både informativt og meget interessant.

Maria Meldgaard, madskribent og indehaver af Mamma’s Balkon

.