Online osteskole:

Kend din ost og få større osteglæde!

Gå i skole, når det passer dig!

Hej osteven,

Jeg hedder Camilla Bojsen-Møller, og jeg står bag Ostesnak.

Denne online osteskole er til dig, der er VILD med ost. Og til dig, der intet ved om ost – og til dig, der ved noget, men gerne vil lære mere.

Det er også til dig, der ønsker inspiration til at servere en himmelsk ostetallerken.

Med osteskolen får du:

  • Adgang til online videoer, som du kan se, når det passer dig (materialet rulles ud over tre uger)
  • Din egen personlige ostelogbog
  • En række praktiske øvelser til sjove og anderledes måder at smage ost på (ostene køber du selv, jeg giver dig en indkøbsliste)
Sommerens oste

Hvad siger andre om osteskolen?

‘Camilla formidler gode historier og fakta på en letforståelig, underholdende og ikke mindst lærerig måde. Indbydende billeder og små film inspirerer til at ville dykke endnu dybere ned i denne så fascinerende osteverden.’

Trude H.

Osteskole gul ost

Kunne du tænke dig at:

  • kende forskellen på brie og camembert?
  • lære om forskellige ostetypers kendetegn?
  • høre historien om 32 forskellige oste?
  • vide hvordan man laver ost?
  • mestre ostebordets kunst?
  • få masser af brugbar osteviden og -inspiration?
  • smage ost på en anderledes og sjov måde?

To veje gennem osteskolen

Selvstudie

ALENE. Du kan se videoerne og lave smageøvelserne lige som det passer dig, og når det passer dig. Du kan smage en ostetype ad gangen eller alle på en gang (og måske invitere venner til en anderledes osteaften).

Du kan naturligvis altid skrive til mig undervejs – mere alene er du heller ikke.

Giv som gave

GAVEKORT. Osteskolen er den perfekte gave til osteelskeren, der har alt.

Køb et gavekort (tilmeld dig med dine egne kontaktdata), modtag selv logbogen og overbring den sammen med gavekortets kode til modtageren. Gavekortets modtager ‘køber’ osteskolen med koden i gavekortet.

Din personlige logbog

Du får også en lille lækker logbog, der lige kan være i tasken, så du har den ved hånden, når du smager en ny ost.

Her er plads til dine noter, og du kan også læse om ostetyper og finde anden relevant osteviden.

Ostelogbog
Osteskole hvidskimmelost

Hvad er osteskolens ‘pensum’?

På osteskolen kommer du bl.a. igennem:

  1. Fra mælk til ost
  2. Fedt som plus eller procent
  3. Oprindelses- og geografisk beskyttelse
  4. Smag på ost
  5. Ostesegmenter (kendetegn, specifikke oste, tips til anvendelse)
  6. Ostebordets kunst

Hvem står bag Ostesnak?

Jeg er ansigtet bag Ostesnak.

Mit navn er Camilla Bojsen-Møller, og jeg har arbejdet med marketing og kommunikation i osteverdenen i over 20 år.

I mit virke har jeg holdt utroligt mange ostesmagninger – og her i osteskolen har jeg samlet alle disse erfaringer med min (efterhånden) store osteviden.

Jeg håber, at du har lyst til at lære mere om ost!

Camilla

Hvad siger andre om Ostesnak?

‘Mit første “møde” med dig, Camilla, var i en udsendelsen i den hedengangne radio 24syv. Du fik lokket mig lokket ind i en osteforretning. Hvilken himmerigsmundfuld jeg hjembragte. Siden har jeg fulgt dig i cyberspace og videre til ostesmagnings-event på nettet. I selskab med datter og barnebarn nød vi dine gode historier og med ostene på eget bord fulgte smagen med. Tak for en dejlig oplevelse!’

Marianne, erfaren ostefan

‘Havde jeg ikke fundet Camillas osteblog og var blevet inspireret, er det ikke sikkert, at jeg havde turdet kaste mig ud i at spise ost.’

Annette, ny ostefan
Osteskole