Mon ikke mange har det som jeg, at nu er det rart at pakke de sidste spor af julen væk og se fremad? Udover hjerter og glaskugler efterladen julen sig også spor i form af madvarer, som ikke blev spist. Som fx dadlerne i æsken. Men i stedet for at gemme dem i skuffen, vil jeg fylde en ricottacreme rørt med mørk chokolade og marsala i dadlerne.

Dadler med ricottacreme

Dadler fyldt med ricottacreme
Ingredienser (10 stk):

50 g ricotta
1 tsk sukker
1 spsk mørk chokolade, hakket
1/4 økologisk citron, skallen af
1 tsk marsala
10 dadler

Rør ricotta med sukker, chokolade, citronskal og marsala. Fjern stenene fra dadlerne og læg en tsk ricottacreme i hver dadel.

Dadler med ricottacreme

Guide til dit næste ostebord?

Få en køreplan til dit næste ostebord! (og modtag en ostemail i ny og næ direkte i din indbakke).

Navn:
E-mail:

2 Comments

  1. Jan Peter 2. januar 2015 at 18:36 - Reply

    Denne må jeg ta vare på til neste jul!! Det så veldig godt ut.

    • Ostesnak 2. januar 2015 at 23:40 - Reply

      Ja, det skal du prøve (kan også sagtens spises mellem nytår og næste jul 🙂

Skriv en kommentar