2014 har været et spændende år – også ostemæssigt. Der har været mange gode stunder omkring et ostebræt, nye smagsoplevelser og ny viden.

Om få timer skriver vi 2015. Et helt år ligger foran os, klar til de mange nye ting, der skal ske. Selv glæder jeg mig rigtig meget til påske, hvor min egen ostebog bliver udgivet. Det er kun få uger siden, at jeg satte sidste punktum efter en intens research- og skriveperiode.

Arbejdsbordet

Jeg glæder mig til lidt senere at kunne vise jer noget fra bogen. Men indtil videre kan jeg afsløre, at det bliver en skøn blanding af opskrifter og tips om ost og ostebord, tilbehør samt en række ostehistorier. Med andre ord: En masse ostesnak.

En stak ostebøger
En stak ostebøger, som har inspireret mig gennem tiden.

Tak for alle jeres besøg på bloggen i løbet af året, jeres spørgsmål og kommentarer. Hver eneste af dem værdsætter jeg!

Rigtig godt nytår til jer alle. Lad os håbe, at 2015 bringer mange spændende oste forbi vores vej!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 31. december 2014Categories: Om bloggen, OstehistorierTags: ,

3 Comments

 1. Pernille Edrén 1. januar 2015 at 14:22 - Reply

  Godt nytår til dig også 🙂

 2. Pernille Edrén 31. december 2014 at 15:42 - Reply

  Den skal jeg så meget eje 🙂

  • Ostesnak 31. december 2014 at 15:47 - Reply

   Tak, og du skal da være så meget velkommen 🙂
   Godt nytår!

Skriv en kommentar