Retter med ost
Ost er et krydderi i et køkken. Ost skaber magi.
Skru op og ned for ostesmagen med mængden og ikke mindst valget af ost.
God fornøjelse!
Lige herunder finder du opskrifterne opdelt efter type (tapas og hapsere, salater og måltider, tilbehør til ost og desserter med ost). Længere nede får du alle på én gang.
Du kan også søge i søgefeltet øverst på siden.
En god salat med hjemmelavet salatost (feta)
En skøn og fyldig salat med hjemmelavet salatost (eller feta). Her får du opskriften.
Syltede rødløg
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør til ost. Og det er altid et hit.
Sådan tæmmer du en kraftig ost
Her er fiffet over dem alle, når du har en ost, du synes er lidt for kraftig i smagen.
Brie på brunchbordet: Pak ind og bag
Nem og lækker ret til brunchbordet eller til ostebordet: Bagt brie med skinke.
Pizza bianca med hjemmelavet ricotta
Pizza bianca med hjemmelavet (eller købt) ricotta. Få opskriften!
Mont d’Or som ostesauce
Mont d'Or er en sæsonost. Nyd den som den er - eller tryl den til en lækker pastasauce ved at bage den i ovnen. Få opskriften.
Croque Monsieur og Madame – ostemad for herrer og damer
Croque-Monsieur er ostemad for franskmænd. Her får du min udgave.
Mit kokkeri – mad for børn
Få opskriften på bruschetta med tomat og mozzarella fra bogen Mit Kokkeri.
Smagen af hav på parmesanbund
Tang og ost? Hvorfor ikke! Få opskriften på smagen af hav oven på parmesanbund,,,
Lad cheddar svømme i øl!
Giv dine osterester en 'makeover': Læg tern af cheddar i øl - og de får ny smag og nyt liv. Se her hvordan.
Toast med smeltet blå ost
En dejlig toast med smeltet blåskimmelost og grillet aubergine.
Bag godt brød til dine oste
Få opskriften på et godt durumhvede brød, der passer til alle oste. Enkelt og smagfuldt.
Sommerens madbloggerudfordring
Ostesnak og Cookvalley tog madbloggernudfordringen op og kreerede en sommerbrunch. Her er opskrifterne...
En lille bid laks og creme med feta
Feta eller salatost er god at røre ud i en creme med krydderurter. Få opskriften på små lækre hapsere.
Grillede portobellosvampe fyldt med mozzarella og andet godt
Grillede portobellosvampe med et lækkert fyld af frisk mozzarella, tomat og avocado...
Ged og rabarber – et godt makkerpar
Rabarber går godt til gedeost. Her som topping på en lille bruschetta med gedeost.