Omelet med et strejf af blå ost

Som dagene går i efterårsferien, falder bladene af træerne udenfor. Snart er der ikke mere tilbage af hverken feriedage eller blade på træerne.

Forleden lavede jeg denne omelet med blåskimmelost i til frokost. Blåskimmelosten smelter og giver en krydret, pikant smag.

Omelet med blue cheeseOmelet med blue cheese

Omelet med blåskimmelost

Ingredienser (1 person):
2 æg
1 spsk olivenolie og 1 tsk smør
25 g blåskimmelost
1 håndfuld grønkål, skåret i tynde strimler
salt og friskkværnet peber
evt. frisk oregano til pynt

Slå to æg ud og pisk dem let sammen. Varm olie og smør op på en pande og hæld æggemassen på. Skru varmen ned efter kort tid og lad det stå nogle minutter til det begynder at sætte sig. Kom klatter af blå ost og halvdelen af grønkålen på æggemassen. Når omeletten er ved at være fast i bunden, fold den ene halvdel af omeletten over den anden. Fold igen, nu har du en kvart omelet i fire lag.

Servér på en tallerken og drys med det sidste grønkål, salt, peber samt frisk oregano.

Omelet med blue cheese Omelet med blue cheese Omelet med blue cheese

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *