Bagt brie

Brie på brunchbordet: Pak ind og bag

I går holdt vi fødselsdagsbrunch for familien, og osteindslaget var denne gang en bagt brie. Den vakte stor begejstring – og så er den utrolig nem at lave.

Bagt brie

Bagt brie med skinke og timian

Ingredienser:
en rund brie på 500 g
6 store og tynde skiver kogt skinke
olivenolie
timiankviste
peber

Læg skinkeskiverne som i en stjerne på et stykke bagepapir, lad enderne mødes i midten. Placér osten på midten. Fold skiverne op om brien, sørg for den er dækket godt.

Dryp lidt olivenolie på, kom timiankviste og friskkværnet peber på.

Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Tag osten ud af ovnen og vent 15-20 minutter med at servere den. Servér med brød.

 

Bagt brie

 

6 kommentarer

  1. Marianne Bojesen

    Har lige fået det til frokost med lidt rugbrød til – smagte fantastisk!!!!

  2. eeg.korrespondent Lonny Fischer Olsen

    Herligt ! Osteretter, véd man, hvad er ! –Så, nye opskrifter incl. oste-bord-ogbøger er velkomne –Incl. tapas-retter ! –Som er det nye “sort” !

  3. Dikte Post

    Dejligt og nemt
    Også fint pakket ind i en brioche- eller alm. gærdej Eller bare en tortilla, hvis der lige skulle ligge nogle i køleskabet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*