Brie på brunchbordet: Pak ind og bag

I går holdt vi fødselsdagsbrunch for familien, og osteindslaget var denne gang en bagt brie. Den vakte stor begejstring – og så er den utrolig nem at lave.

Bagt brie

Bagt brie med skinke og timian

Ingredienser:
en rund brie på 500 g
6 store og tynde skiver kogt skinke
olivenolie
timiankviste
peber

Læg skinkeskiverne som i en stjerne på et stykke bagepapir, lad enderne mødes i midten. Placér osten på midten. Fold skiverne op om brien, sørg for den er dækket godt.

Dryp lidt olivenolie på, kom timiankviste og friskkværnet peber på.

Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Tag osten ud af ovnen og vent 15-20 minutter med at servere den. Servér med brød.

 

Bagt brie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *