I går holdt vi fødselsdagsbrunch for familien, og osteindslaget var denne gang en bagt brie. Den vakte stor begejstring – og så er den utrolig nem at lave.

Bagt brie

Bagt brie med skinke og timian

Ingredienser:
en rund brie på 500 g
6 store og tynde skiver kogt skinke
olivenolie
timiankviste
peber

Læg skinkeskiverne som i en stjerne på et stykke bagepapir, lad enderne mødes i midten. Placér osten på midten. Fold skiverne op om brien, sørg for den er dækket godt.

Dryp lidt olivenolie på, kom timiankviste og friskkværnet peber på.

Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Tag osten ud af ovnen og vent 15-20 minutter med at servere den. Servér med brød.

 

Bagt brie

 

Guide til dit næste ostebord?

Få en køreplan til dit næste ostebord! (og modtag en ostemail i ny og næ direkte i din indbakke).

Navn:
E-mail:

6 Comments

  1. Marianne Bojesen 24. marts 2018 at 16:26 - Reply

    Har lige fået det til frokost med lidt rugbrød til – smagte fantastisk!!!!

    • Ostesnak 24. marts 2018 at 18:28 - Reply

      Dejligt at høre Fortsat god weekend.

  2. eeg.korrespondent Lonny Fischer Olsen 15. marts 2018 at 18:08 - Reply

    Herligt ! Osteretter, véd man, hvad er ! –Så, nye opskrifter incl. oste-bord-ogbøger er velkomne –Incl. tapas-retter ! –Som er det nye “sort” !

    • Ostesnak 15. marts 2018 at 22:45 - Reply

      Ja tak, mere af det!

  3. Dikte Post 25. februar 2018 at 14:48 - Reply

    Dejligt og nemt
    Også fint pakket ind i en brioche- eller alm. gærdej Eller bare en tortilla, hvis der lige skulle ligge nogle i køleskabet

    • Ostesnak 25. februar 2018 at 14:49 - Reply

      Gode tips, Dikte. Tak for at dele. Knus til dig

Skriv en kommentar