Brie i hujende hast

En af de rigtig gode egenskaber ved ost er, at det nemt kan være fast food. Forstået på den måde, at man lynhurtigt kan trylle en lille anretning frem, hvis naboerne bliver hængende lidt længere eller man får uventede gæster.

Brie med granataeble

I søndags kom vores tidligere naboer til nabomad, en hyggelig tradition vi har holdt fast i gennem efterhånden en del år. Lige før de første trådte ind ad døren, fik jeg lyst til at lave en lille velkomsthapser. Ud af køleskabet kom brien (den skulle naturligvis have ligget og tempereret på køkkenbordet…). Nogle brødskiver røg en tur i ovnen, granatæblet blev splittet i atomer – og vupti var der tapas til velkomst.

Brie med granataeble

Brie-hapser med granatæblekerner

Nu gik det jo lidt med lyn og torden, så mængder osv nåede jeg slet ikke at tænke på. Men her er ingredienserne:

Granatæblekerner
Honning
Brødskiver, ristet i ovnen 5-7 minutter
Frisk rosmarin, finthakket
Balsamico glace

Rør granatæblekerner med lidt honning. Rist brødskiverne i ovnen, til de er sprøde. Køl lidt af. Læg skiver af brie på brødet, top med granatæblekerner og drys med rosmarin. Kom balsamico glace på. Enjoy!

 

Brie med granataebleNæsten som et kunstværk malet på et hvidt lærred…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *