Ostesnak fylder 6 år -> fødselsdagskonkurrence

Det er ganske vist: Ostesnak fylder 6 år – og traditionen tro fejrer jeg det med en konkurrence, hvor du kan vinde oste til et dejligt ‘cheese sharing moment’ med dine kære (ja, undskyld, kunne ikke lige finde det danske ord…).

(Hvordan du deltager, kan du læse længere nede…)

Ostesnak hurraOstesnak hurra

Sikken en osterejse!

Jeg husker, at det var ret grænseoverskridende at publicere de første indlæg på bloggen. Lige indtil jeg fandt ud af, at ingen læste dem – for udover mine nærmeste havde jeg jo ikke fortalt nogen om bloggen. 🙂 Det ændrede sig naturligvis over tid.

Stille og roligt har bloggen udviklet sig og fundet sin egen stil og tone. Når jeg ser de første og indimellem lidt brune og mørke billeder, kan jeg (heldigvis) se forskel til i dag.

Tak til alle jer, der har fulgt Ostesnak i længere eller kortere tid!

Ostesnak hurra

Og nu til konkurrencen

Fortæl mig, hvad du gerne vil læse om her på bloggen. Dit svar kan være superkonkret fx ‘hvorfor er blåskimmeloste blå’ eller ‘en god opskrift på fondue’. Men du kan også svare mere generelt fx ‘opskrifter’ eller ‘osteviden’. Med andre ord: Ingen svar er dårlige.

Du kan deltage her på bloggen, på facebook eller på instagram (du må også gerne deltage alle tre steder). Dem, der følger mit nyhedsbrev, får naturligvis også en invitation til at deltage.

Jeg trækker lod fredag den 28. september om morgenen. Vinderen får direkte besked – og så vil jeg til gengæld returnere et blogindlæg ud fra vinderens input.

Præmien er fire lækre oste, som er sponseret af Lactalis. Jeg udvælger dem gerne ud fra vinderens præferencer – eller sammensætter en overraskelse.

Ostesnak hurra Ostesnak hurra

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *