Ostesmagning

Ostesmagning og gastronomisk workshop – vil du med?

I dag har jeg  arbejdet på programmet til min ostesmagning den 4. marts, som du stadig kan nå at melde dig til.

I løbet af aftenen skal vi på en rejse gennem Europa – med ostebriller på, altså. Vi stopper i nogle af de store ostelande (inkl. Danmark) og smager på nogle repræsentanter fra landet. Naturligvis fortæller jeg historien bag osten, og du vil også høre lidt om, hvad der kendetegner netop denne type af ost. Ofte smager vi ikke to beslægtede oste op mod hinanden, men det vil jeg også sørge for, at vi kommer til. Det plejer nemlig at give perspektiv og nye indsigter.

Ostesmagning

‘Hvad serverer jeg til osten?’ hører jeg hyppigt, og derfor vil aftenen også byde på en slags gastronomisk workshop, hvor vi efterprøver nogle af tommelfingerreglerne for, hvordan man sætter tilbehør eller drikkevarer til ost. Én ting er at få det fortalt – noget helt andet er at smage det selv. Derfor skal vi prøve os igennem gode matches – og et par knap så gode kombinationer.

Ostesmagning

Aftenen byder på smagning af mindst 12 oste samt 2 forskellige vine, der passer til ostene.

Sådan kommer du med til ostesmagningen, der foregår hjemme hos mig selv i Frederiksværk den 4. marts kl. 19-21*:

 1. Overfør 220 kr. pr. person til kontonummer xxxx (eventen er afholdt)
 2. Send en mail til mig (camilla@ostesnak.dk) med dit navn.
 3. Jeg sender dig derefter en mail med adressen.

Du er endeligt (og bindende) tilmeldt, når du har indbetalt beløbet. (Er du forhindret på dagen, er du velkommen til at give pladsen til en anden). Ostesmagningen gennemføres kun ved mindst 8 deltagere. Max antal: 20.

*Det tager ca. 45 minutter i bil fra København til Frederiksværk, og 1 time og 15 minutter i tog fra Kbh H. (Og 10 minutter at gå fra stationen til ostesmagningen).

Ostesmagning

Jeg glæder mig til at se dig!

6 kommentarer

 1. Camilla Bjørn

  Hej!
  det lyder meget fristende – bare af nysgerrighed vil jeg høre om der er nogle ArlaUnika oste imellem denne aften..?
  KH/Camilla

  • Hej Camilla,
   Jeg har ikke lagt mig 100% fast på alle ostene endnu, men jeg tænker, at der kommer en Arla Unika og en anden dansk ost.
   Mange hilsner og på forhåbentligt gensyn
   Camilla

 2. edith de boyer - montegut

  Det er så trist at du bor ikke i Aarhus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*