En dyb vejrtrækning.
Et blidt bølgeskvulp.
Ansigtet, der mærker den spæde forårssol.

Der er mange måder at finde ro i øjeblikket, mens alt andet drøner derudaf. Strikketøj og hækleri er en anden god måde. Nu er dette ikke en håndværksblog, men alligevel strækker jeg mit fagområde og bringer en hækleopskrift. Der er naturligvis en rød tråd… 🙂 for jeg har hæklet et ostebånd.

Hækl et ostebånd

Inspirationen kommer fra en tidligere kollega, hvis søster står bag en imponerende hjemmeside med strikke- og hækleopskrifter koblet med online salg af garn. Og blandt disse opskrifter er dette ostebånd, som vil dresse ethvert morgen- eller brunchbord op.

Hækl et ostebånd

Originalopskriften finder du her på Drops Designs hjemmeside. Jeg havde en garnrest, og jeg hæklede så langt, som garnet rakte. Det passede heldigvis lige til at udsmykke en danboost.

Hækl et ostebånd

Når du har hæklet så langt du vil, trækker du et bånd igennem de store huller – og vupti er du færdig.

Hækl et ostebånd

Et dejligt overskueligt projekt – hækl bare derudaf!
Hvilket projekt skal jeg mon kaste mig over nu?….

 

 

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Fortæl mig mere!
Published On: 25. februar 2016Categories: OstehistorierTags: , , , , ,

Skriv en kommentar