Abrikoser i portvin

Supernemt tilbehør til ost

Forrige weekend holdt vi fødselsdag for familien, og på bordet var naturligvis også lidt ost. Jeg havde dog ikke nået at tænke så meget på tilbehør, og et par timer før de første gæster gik ind af døren, skar jeg nogle tørrede abrikoser i strimler og hældte portvin over.

Abrikoser i portvin

Både abrikoser og portvin går godt i spænd med ost. Og det gjorde mine portvins-abrikoser sådan set også. Men ikke alt blev spist – og først omkring en uge senere kom glasset med de resterende abrikoser ud af køleskabet…

Abrikoser i portvin

Og NU var de perfekte; bløde og saftige og fulde af portvinssmag. De kaldte på ost!

Abrikoser i portvin

2 kommentarer

  1. Jørgen Bojsen-Møller

    abrikos med portvin smagte også godt på fødselsdagen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*