Forrige weekend holdt vi fødselsdag for familien, og på bordet var naturligvis også lidt ost. Jeg havde dog ikke nået at tænke så meget på tilbehør, og et par timer før de første gæster gik ind af døren, skar jeg nogle tørrede abrikoser i strimler og hældte portvin over.

Abrikoser i portvin

Både abrikoser og portvin går godt i spænd med ost. Og det gjorde mine portvins-abrikoser sådan set også. Men ikke alt blev spist – og først omkring en uge senere kom glasset med de resterende abrikoser ud af køleskabet…

Abrikoser i portvin

Og NU var de perfekte; bløde og saftige og fulde af portvinssmag. De kaldte på ost!

Abrikoser i portvin

Guide til dit næste ostebord?

Få en køreplan til dit næste ostebord! (og modtag en ostemail i ny og næ direkte i din indbakke).

2 Comments

  1. Jørgen Bojsen-Møller 1. marts 2016 at 09:37 - Reply

    abrikos med portvin smagte også godt på fødselsdagen!

    • Ostesnak 1. marts 2016 at 10:43 - Reply

      Ja, det gjorde det 🙂

Skriv en kommentar