Findes der noget bedre end at sidde med et splinternyt madblad og en god kop kaffe foran sig?

Mad og Venner

I denne måneds udgave af Mad&venner spørger de, om ‘vi har glemt den gule ost?’ Vi danskere går op i mad som aldrig før, men den gule danske skæreost bliver overset til fordel for de udenlandske oste – og (vil jeg påstå) til dels de danske specialoste. Artiklen fortæller om Ost & Kos projekt, der arbejder for at fremme vores ostekultur.

Ostetips i Mad og Venner

Artiklen bringer desuden de fem vinderopskrifter fra Ost & Kos bloggerkonkurrence, herunder min broccolitærte med ostedej. Den er i mellemtiden blevet stylet og fotograferet af Martin Kaufmann, hvilket absolut ikke gør den ringere 🙂

Ostetips i Mad og Venner

Men endnu mere interessant, så indeholder artiklen også en række ostetips fra de professionelle, om hvordan man går til ostene. Lige fra valg af oste og tilbehør til udskæring og rækkefølgen på ostebordet.

Jeg har selv et par tips med, bl.a. til hvordan man kan udvide sin ostehorisont (og dét kan jeg bevidne, at man altid kan gøre)…

God læselyst!

Ostetips i Mad og Venner

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Skriv en kommentar