Der er noget særligt over årets allersidste dage. Det får mig altid til at reflektere over året, der gik. Hvad oplevede jeg? Hvad opnåede jeg? Hvad skal jeg gøre mere af eller mindre af næste år?

I år fik jeg lyst til at nævne nogle af mit osteårs højdepunkter – indenfor dyrekategorien, ostekategorien og serveringskategorien. Jeg har helt sikkert glemt nogle. Men her er nogle af de oplevelser, der har gjort størst indtryk på mig i året, der gik.

Dyrekategorien

Ostekategorien

Serveringskategorien

Godt nytår!

Hvilke osteoplevelser bragte 2022 dig?

Del gerne nogle af dine egne højdepunkter fra osteåret i en kommentar herunder eller send mig et billede. Jeg vil elske at høre, hvad 2022 har bragt dig i den retning.

Mangler jeg en kategori? Skriv til mig. 😊

Tak!

Tak for følge med hos Ostesnak, jeg sætter pris på hver eneste læser, like og udveksling af synspunkter. På genhør til mange flere osteoplevelser i 2023.

Mange glade ostehilsner fra
Camilla

Camilla

I Jurabjergene sammen med Cheese Journeys fik jeg ikke bare årets men mit livs mest stemningsfulde fondue på dette hyggelige sted.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 30. december 2022Categories: OstehistorierTags: , , ,

One Comment

  1. […] jeg bloggens 11 års fødselsdag og tog hul på mit fjerde år som selvstændig ostekommunikatør. Ligesom sidste år har jeg samlet nogle af årets […]

Skriv en kommentar