Mens året så småt rinder ud, kigger jeg tilbage på 2023s højdepunkter. Hvilke oste krydsede min vej? Hvilke ostepersoner satte et aftryk? Hvilke nye erfaringer fik jeg gjort mig? I 2023 fejrede jeg bloggens 11 års fødselsdag og tog hul på mit fjerde år som selvstændig ostekommunikatør. Ligesom sidste år har jeg samlet nogle af årets rekorder. 🤩

Læs om de udvalgte højdepunkter herunder – bemærk ordet ‘udvalgte’ for der er mange andre stjernestunder, der også kunne have været med.

Mine ønsker for 2024

Camilla

Til allersidst vil jeg blot sende dig en taknemmelig hilsen for, at du læser med – her på bloggen, i Facebookgruppen eller på Instagram.

Jeg glæder mig til at dele endnu mere osteviden og inspiration med dig i 2024, afholde endnu flere ostesmagninger og workshops – og ikke mindst glæder jeg mig til at fejre Ostens Dag med osteelskere som dig over hele landet!

Rigtig godt nytår!!!

2024

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 29. december 2023Categories: Om bloggen, OstefolkTags: , , , ,

4 Comments

 1. Susanne Roest-Madsen 30. december 2023 at 17:47 - Reply

  Kære Camilla.
  Jeg får sved på panden over alt det, du orker at deltage i eller stå i spidsen for 🙂 Imponerende!

  Rigtig godt nytår.

  • Ostesnak 30. december 2023 at 19:09 - Reply

   Alt er så meget nemmere, når man elsker sit job 💛 Tak for at følge med. Godt nytår!

 2. Hanne Asmussen 30. december 2023 at 17:26 - Reply

  Spændende læsning. Godt nytår. 🥂🍾
  Mvh. Hanne Asmussen

  • Ostesnak 30. december 2023 at 19:07 - Reply

   Tak i lige måde!
   Og godt nytår!

Skriv en kommentar