Bloggen har ligget stille de seneste uger, mens jeg har haft travlt med vores ældste søns konfirmation (som nu er vel overstået) og med andre ikke oste-relaterede ting.

Smuk parmesan

Jeg vil dog lige dele det bord, som ventede os, da vi kom retur fra kirken. Midt mellem alle tapasanretningerne stod denne flotte parmigiano reggiano plantet.

Og der er noget næsten majestætisk over sådan en stor ost, der vejer omkring 36 kg. I tre år er den blevet vendt og børstet, passet og plejet på et modningslager i Norditalien.  Der er vist ikke noget andet bordpynt, der kan slå den!!!

Smuk parmigiano

 

PS. I øvrigt smagte forretten guddommeligt – med store flager af parmesan drysset over de grillede asparges… Kan på det varmeste anbefale Martin og Food Factory, der stod bag menuen (og denne del af bordpynten) :-).

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Skriv en kommentar