Ostebloggen
Ostesnak er navnet på ostebloggen, der for alvor så dagens lys i 2012. Her finder du små og store historier om ost. Nogle er uforpligtende sjove – andre er seriøst ostenørderi. Du vil også møde et hav af ildsjæle, der på forskellig vis har dedikeret deres liv til ost. Og ikke mindst finde opskrifter og inspiration.
Jeg vil invitere dig til at gå tilbage i tiden til de lidt ældre blogindlæg også (via pilene nederst på siden).
God læselyst på ostebloggen!
Nyhed: Online osteskole
Kend din ost og få større osteglæde. Nu er Ostesnaks online osteskole klar.
Blue Cheese Dressing
Tryl en rest blåskimmelost om til en lækker blue cheese dressing til din salat.
Vind skønne oste fra Lactalis
Første søndag i advent - og du kan vinde lækre oste til ostebordet...
NYHED: Online osteskole på vej
Ny osteskole er på trapperne. Her er kurset til alle osteelskere.
Hjemmelavet æblesmør med ingefær
Æblesmør er ven med de fleste oste på ostebordet. Få opskriften og lav det selv.
Danmarks bedste osteret 2020
Ni toprestauranter dystede om at lave Danmarks bedste osteret 2020. Se retterne her.
Ostesnak fylder 8 år – og DU kan vinde oste!
Ostebloggen fylder otte år, og det fejrer vi med en konkurrence, hvor du kan vinde ost.
Smag oste, du aldrig har smagt før!
Er du klar til en (coronasikret) ostesmagning? Det er jeg. Læs om efterårets smagninger her.
Hyben-solbærmarmelade
Pluk løs og sylt. Lige nu er det tid til denne lækre hyben-solbær marmelade. Enhver osts ven.
#Osteruten2020
Følg #Osteruten2020 og styr direkte mod gode osteoplevelser i det danske sommerland.
Vind og bliv en haj til at sylte
Reklame. Nu kan du vinde en plads på Syltedronningens (og Danmarks) første online syltekursus!
Myseost-challenge: Det salte køkken
Smagssæt din burger med ost! Her er det brun geitost (myseost) - som anden del af min mysechallenge.