Sidste år lancerede jeg Ostesnaks julekalender. Det skete lidt spontant ved, at jeg kort før 1. december fik en god idé. Derefter fyrede jeg op i pejsen og tilbragte en hyggelig dag med kaffe på kanden og sne (ja, SNE!) dalende ned udenfor, mens jeg idéudviklede og skrev løs.

Hver morgen vågnede 225 op til en hilsen fra mig bl.a. i form af:

🧀  et tip til fx en god pairing eller en flot udskæring
🧀  et trick til at få det bedste ud af en ost
🧀  en tjekliste jeg selv bruger
🧀  en historie om en spændende ost eller et inspirerende møde med ostefolket

Har du meldt dig til?

I år satte jeg mig for at komme ud til flere end sidste år – og det har vi også opnået. Men hvad med dig? Kunne DU tænke dig at læse med i Ostesnaks julekalender i år?

(Hvis du fik kalenderen sidste år, kan jeg fortælle dig, at langt de fleste låger er nye).

PS. Og hvad med adventskalenderen?

Ja, hvad med den? Den har jo været en Ostesnak tradition fra begyndelsen – og naturligvis laver jeg også adventskalender i år. I søndagens låge får du også en reminder om adventskonkurrencen og en direkte genvej til, hvor du kan vinde ost og andre osterelaterede gode ting.

Kandiserede tranebaer

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 27. november 2023Categories: OstehistorierTags: , , ,

Skriv en kommentar