I år er vi mange, der ser frem til at tilbringe sommeren i Danmark!

Her er min invitation til alle jer i det danske sommerland – uanset om I er hjemme, i sommerhus eller et andet sted – og uanset om I holder ferie eller ikke er kommet dertil endnu: Kom med til en virtuel ostesmagning den 2. juli 2020, hvor vi sætter fokus på oste og osteoplevelser i hele landet.

De skønne billeder tog jeg sidste sommer hos Copenhagen Goat Milk,
hvor vi nød et ostebord under åben himmel på gårdspladsen foran det lille mejeri.

Virtuel ostesmagning – hvordan?

Smagningen bliver en virtuel tur rundt i hele Danmark, hvor vi på en god times tid kommer fra Bornholm til Nordjylland. Undervejs smager vi på nogle oste, jeg har udvalgt på forhånd – og som du selv har købt (der bliver både oste fra små og store mejerier, og der vil være let tilgængelige alternativer til de oste, der kan være svære at få fat i pga. begrænset distribution.) Du får også forslag til tilbehør og drikkevarer.

Rejsen vil også tage os forbi andre (udvalgte) osteoplevelser, det kan være en café, restaurant eller andet spisested med et særligt osteindslag, en gårdbutik, en særlig ostebutik eller en seværdighed, der på en eller anden spændende måde kan kobles til OST.

Dét får du:

  • En sommerlig, virtuel ostesmagning torsdag den 2. juli 2020 kl. 18.30
  • Indkøbsliste og guide til anretning af ostene på dagen
  • Download af opdateret liste over sommerens osteoplevelser i hele Danmark – lige til at køre rundt efter
  • Link til guidet ostesmagning den 2. juli (I er velkomne til fylde spisestuen eller terrassen med familie og venner (ét link gælder til én skærm))
  • Pris: 175 kr. pr. link.

Sommerens oste

Kender du en listig osteoplevelse?

Jeg vil i de kommende uger lede med lys og lygte efter de skønneste osteoplevelser til guiden. Kender du et sted, der skal med på listen, vil jeg være meget taknemmelig for at høre fra dig.

Det kan være en gårdbutik, ostebutik, café, restaurant, museum, seværdighed – eller andet. Blot skal ost indgå. (Mejerierne har jeg selv klarhed over).

Glæder mig til at tage på tur med dig!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 6. juni 2020Categories: OstesmagningTags: , , , , ,

Skriv en kommentar