Hvad skete der lige dér? Pludselig er vi i slutningen af maj måned, og med sol og varme har det været sommer for fuldt flor. Og måske har du bemærket, at der har været lidt stille på bloggen. Det betyder dog ikke, at ostepassionen er nedadgående. Der har blot været andre projekter, der har krævet opmærksomhed.

Her er et par af ostehøjdepunkterne fra den seneste tid:

Carbonara i ostGrana PadanoKONFIRMATION: Hvis man er konfirmand og elsker pasta carbonara, er det et hit at få den serveret i en udhulet grana padano. Her pynter Martin fra Food Factory med friske basilikumblade. Som natmad smagte pastaen endnu bedre, nu havde den ligget og trukket ostesmag. Konfirmanden var glad.

 

OsteskoleOsteskoleOSTESKOLE: Som afslutning på to 6. klassers forløb med madkundskab blev jeg inviteret i køkkenet med dem, hvor vi lavede ricotta og rystede smør. I grupper lavede de pizza med forskellige slags ost, inkl. deres egen friskost.

 

Den kommende tid byder også på spændende ostebegivenheder – men mere om det senere…

 

 

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Skriv en kommentar