Workshop

Lær at lave de smukkeste oste- og charcuterianretninger og tag dit eget fyldte bræt med hjem!

Unik og eksklusiv workshop

Kom med til en unik workshop, der udbydes i samarbejde mellem Funky Food Mom og Ostesnak. Du får brugbar viden og vores egne bedste tips og tricks til den mest smagfulde anretning. Med oste og charcuteri i egne hænder, lærer du at skabe et bræt, der ligner en million.

Workshop
Workshop

Du får

  • Snacks, frugt og vin ved ankomsten
  • En guidet smagning af ost og charcuteri
  • Brugbar viden om ostetyper og charcuteri
  • Tips og tricks til udskæring og anretning
  • Et lækkert serveringsbræt af massivt træ (værdi 300 kr.)
  • Ost, charcuteri og tilbehør til 3 personer (værdi 385 kr.)
  • Tjekliste til dit næste oste- og charcuteribræt

Vi står bag

Funky Food Mom drives af Philippa Lipsius, der brænder for charcuteri og anretning. Fra sin cateringvirksomhed i Hellerup leverer hun de smukkeste planker og bokse ud af huset. Workshoppen finder sted i Funky Food Moms køkken. Læs mere her.

Ostesnak er navnet på Camilla Bojsen-Møllers osteunivers. Camilla udlever sin ostepassion som selvstændig ostekommunikatør bl.a. via sin osteblog, ostebog, online osteskole, ostesmagninger og osterejser. Læs mere her.

Workshop
Workshop

Hvem kan deltage?

Denne workshop er for alle, der elsker et smukt oste- og charcuteribræt – uanset viden og erfaring. Tag din veninde, søster, mor, kollega, nabo osv. under armen og giv jer selv et kreativt og smagfuldt frirum.

Vær opmærksom på, at vi står op og arbejder, men der er mulighed for at tage et siddende hvil.

Praktisk info og tilmelding

Alle workshops finder sted på Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup.

Der er kun 12 pladser på hvert hold.

Prisen er 850 kr. Køb din billet via link herunder. Vi lægger løbende nye datoer ud.

Vi glæder os til at se dig!

Workshop

Deltagerne siger

Workshop

Prøv denne workshop!

Du går superglad derfra, og har lært hvordan du anretter charcuteri, ost og frugt på en elegant og inspirerende måde. Familie og venner og ikke mindst du selv vil blive begejstret over resultatet.

Charlotte T.
Workshop

Jeg kan kun anbefale det!

 Om det er for at få ideer til at anrette lidt kreativt eller få indsigt i oste – ny verden for mig eller om det er for at være sammen med sine veninder, polterabend mm. Oveni det fik vi et skønt skærebræt med hjem til minde om en skøn aften med smil, grin og lidt alkohol 😉

Lene L.,
Workshop

Charcuterikunst og ostekundskab

Min søde veninde og jeg havde en festlig aften i godt selskab med otte andre kvinder. Phillippa fra Funky Food Mom og Camilla fra Ostesnak er to skønne kvinder med hver deres passion og professionalisme inden for deres felt. Vi blev på bedste vis guidet igennem charcuterikunst og ostekundskab. Hvad bør man sætte sammen og ikke mindst hvad bør man drikke til?? Kan afsløre det IKKE var rødvin…. Og vi fik oveni det hele et meget smukt træbræt og alt det vi havde anrettet med hjem. Kan klart anbefales til alle, der elsker smuk og lækker mad.

Hilsen en, der er topklar til en version 2.0🙌🏻

Tina M.,
Workshop

Glæder resten af familien

Vi havde et par skønne timer i selskab med Ostesnak og Funkyfoodmom’s hands-on-workshop. Resultatet vakte stor begejstring i familien efterfølgende, så det helt sikkert bliver en fast del på vores bord, når vi skal have gæster.

Charlotte H.A.,