Den forgangne uge bød på den ostesmagning, jeg havde annonceret her på bloggen. På selve dagen lå jeg med influenza og var nødt til at udskyde arrangementet. Heldigvis kunne alle deltagerne også komme på den nye dato.

Ostesmagning

Det var en hyggelig og for mig helt særlig smagning, som fandt sted hjemme i spisestuen. Ukendte og kendte ansigter rundt om spisebordet og et spændende program med 16 forskellige oste på agendaen.

Ostesmagning

Min tanke var at ‘rejse’ gennem Europas store ostelande og smage på nogle af repræsentanterne fra hvert land. Men også at smage på og prøve nogle af tommelfingerreglerne af for, hvad man spiser og drikker til ost. Derfor var der hvidvin og senere portvin på bordet – for de er oftest et bedre selskab til osten end rødvin. Vi smagte både syrligt, mildt og karakterfuldt tilbehør til ostene – og prøvede også chokolade af. Fx smagte vi mørk chokolade med havsalt til den hollandske L’Artisan, som udover at have goudaens sødme også er vasket i karamel. Sjovt at smage.

Er du interesseret i at komme til ostesmagning en anden gang, så send mig en mail på camilla@ostesnak.dk.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Fortæl mig mere!
Published On: 13. marts 2016Categories: OstehistorierTags:

3 Comments

 1. […]  og derfor efterlyste hun en ostesmagning som den, jeg holdt sidste år. Og det gør jeg naturligvis gerne […]

 2. Jesper Olsen 13. marts 2016 at 21:36 - Reply

  Tak for en spændende og hyggelig aften, jeg stiller gerne op en anden gang.

  MVH. Jesper.

  • Ostesnak 14. marts 2016 at 15:49 - Reply

   Hej Jesper,
   Jeg er glad for at høre, at jeg ikke fik skræmt dig helt væk :-). På gensyn en anden gang (hvis du løbende holder øje med bloggen, så går du ikke glip af det).
   Mange hilsner Camilla

Skriv en kommentar