Ostebord til dig

Giv en ostesmagning i julegave (udsolgt)

Forleden fik jeg en mail, som gjorde mig rigtig glad. Afsenderen var på udkig efter en gave til hendes ‘vi-ønsker-os-oplevelser-i-julegave’-forældre,  og derfor efterlyste hun en ostesmagning som den, jeg holdt sidste år. Og det gør jeg naturligvis gerne igen.

Min ostesmagning er som en lille rejse rundt i Europa, hvor vi med ostebriller på stopper i forskellige lande undervejs, og på den måde smager os igennem de fleste typer af ost. Du vil høre historien bag ostene, og vi vil også komme ind på, hvad man spiser og drikker til ost. I alt vil vi smage ca. 12 oste i selskab med både lidt tilbehør og drikkevarer.

Ostebord til dig

Vil du med til ostesmagning?

Aftenen byder på smagning af ca. 12 oste samt 2 forskellige vine, der passer til ostene.

Sådan kommer du med til ostesmagningen, der foregår hjemme hos mig selv i Birkerød torsdag den 2. marts 2017 kl. 19-21:

  1. Overfør 240 kr. pr. person til kontonummer 4130 4130647782  (eller Mobile Pay til 2949 4733).
  2. Send en mail til mig (camilla@ostesnak.dk) med dit navn.
  3. Jeg sender dig derefter en mail med adressen.

Du er endeligt (og bindende) tilmeldt, når du har indbetalt beløbet. (Er du forhindret på dagen, er du velkommen til at give pladsen til en anden). Ostesmagningen gennemføres kun ved mindst 8 deltagere. Max antal: 12.

Smagningen er udsolgt – skriv til mig, hvis du er interesseret i at komme til en smagning en anden gang (camilla@ostesnak.dk).

 

Er det en julegave?

Giver du en ostesmagning i julegave, er du velkommen til at skrive det til mig. Så sender jeg dig et flot gavekort, som du kan give til modtageren 🙂

2 kommentarer

  1. Brian Rasmussen

    Det vil jeg glæde mig til.
    var rigtigt hyggeligt sidste år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*