Ostesnaks adventskalender

Adventskalender: Vind et ostegavekort

OSTEADVENTSKALENDER DEL 3
SPONSERET INDLÆG

Er julestemningen så småt ved at melde sig? Vi er nået til tredje søndag i advent, og mon ikke du allerede har smagt både den første gløgg, de første æbleskiver og har været til julefrokost?

I den kommende uge kan du vinde et gavekort på 200 kr. til Arla Unika.

Ostesnaks adventskalender

Om det skal være en Gnalling som på billedet eller en anden ost, det bestemmer du selv. Du kan nemlig indløse gavekortet i Arla Unikas butikker i Aarhus og København samt i webshoppen www.arlaunika.dk.

Sådan deltager du

Du er med i lodtrækningen om gavekortet ved at svare på dette spørgsmål: Hvilke oste vil du købe for dit gavekort? (hvis du er den heldige, altså) 🙂 . Du kan også deltage på facebook og på instagram. Jeg trækker lod blandt samtlige kommentarer fredag den 16. december, og den heldige vinder hører direkte fra mig.

Held og lykke!

Ostesnaks adventskalender

15 kommentarer

 1. Jeg vil købe lidt af hvert, så jeg kan prøve mest muligt.

 2. Rød Løber og Havgus!

 3. Charlotte M

  Et sortiment af danske økologiske oste, der egner sig sammen med et glas

 4. Frank seemann

  Havgus vil jeg gerne prøve

 5. Smageposen eller gammel knas+havgus..

 6. Åse Lejbølle

  Det skal da være Eksperimentet, hvor man får nye smagsoplevelser 😀

  Glædelig advent

 7. Marlene T. Jensen

  Halvdelen på min favorit, Havgus, en fjerdedel på Gammel Knas og det sidste på råmælksosten Kry. Kry har jeg gerne ville smage længe, men desværre ikke fået gjort endnu

 8. Vibeke Helsinghoff

  Jeg vil gerne prøve en Gnalling 🙂

 9. Gammel knas og havgus! 😀

 10. Det bliver en gnalling

 11. Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Jeg kan jo slet ikke bestemme mig! Jeg har dog en stor kærlighed til Gammel Knas, så valget falder herpå!

 12. Ada Helene Kragh

  Det skal helt sikkert spenderes på Gnalling, Kry, Havgus og Gammel Knas – det er voksenslik!

 13. Gammel knas er helt vildt lækker!

 14. Jeg er rigtig glad for netop deres gnalling, men også deres havgus og især gammel knas, men jeg har endnu ikke fået prøvet deres Kry, Sirius og Høgelundsgaard, så det må være dem gavekortet skal gå til 🙂

  Bedste hilsner om en god jul

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*