OSTEADVENTSKALENDER DEL 2
SPONSERET INDLÆG

Det er absolut ikke ligegyldigt, hvordan og på hvad du serverer dine oste. Øjnenes indtryk tæller også med som en stor del af den samlede oplevelse. Et gammel porcelænfad, et glasfad, en skifterplade eller et smukt bræt af træ. Hver giver sit specielle udtryk. I mit køkken er der derfor adskillige brætter af træ, for ingen af dem er jo ens…

Og nu kan du vinde et flot bræt fra Nuance, her i Ostesnaks adventskonkurrence.

Ostesnaks adventskalender

 

Antipasti serveringsbrættet fra Nuance er lavet af eg, og du kan læse om detaljerne her.  På det lange bræt (det måler 60 cm i længden) er der plads til en masse delikate lækkerier. Spørgsmål er blot – hvilke?

Ostesnaks adventskalender

Sådan deltager du

Du er med i konkurrencen om tapasbrættet ved at svare på dette spørgsmål: Hvad skal der være på dit bræt? Du kan også deltage på facebook og på instagram. Jeg trækker lod blandt samtlige kommentarer fredag den 9. december, og den heldige vinder hører direkte fra mig.

Må alle få den dejligste anden søndag i advent!

Ostesnaks adventskalender

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Fortæl mig mere!
Published On: 4. december 2016Categories: KonkurrenceTags: , , , , ,

9 Comments

  1. Åse Lejbølle 8. december 2016 at 23:21 - Reply

    Uhmmm :-D. På mit bræt skal der være forskellige pølser og oste. Til pølserne skal der være små skåle med pesto – artiskok, balsamico etc, og til ostene skal være dekoreret med kanel (brie), dadler og nødder i akaciehonning (Camember), rød+grøn peber (skæreost).
    Der skal naturligvis også være godt grydebrød med græskarkerner på brættet.
    Dertil juice og en god kop kaffe. Uhmm 😀

  2. Astrid 8. december 2016 at 13:22 - Reply

    Jeg tror det skulle være en indbagt brie. Sådan en snasket en med rom-solbær syltetøj og nødder i sirup. Så skulle der skæres en lille trekant, så den kunne løbe ud midt på brættet

  3. lars nielsen 4. december 2016 at 21:01 - Reply

    Italiensk fennikel pølse, chili pølse,parma skinke, sort fod skinke, gorngonzola, figensauce,stærk ost, pesto(rød og grøn) marinerede artiskokker samt fyldte portebello svampe

  4. Julie Qvist 4. december 2016 at 17:08 - Reply

    Åhh der skal være faste, bløde og flødeoste. Oliven, pestoer og forskellige slags lækkert pålæg. Dadler, mørk chokolade og vindruer! Der skal være det hele 😉

  5. Mette M 4. december 2016 at 14:20 - Reply

    Blød hytteost, en hård krystalost, en mellem brie, en ekstra lagret f.eks fra Endrup til at skræmme manden væk fra MIT ostebræt og endelig en Arla unika gammel knas til børnene.
    Måske en skive friskbagt kernebrød til, men det er ikke nødvendigt

  6. Jesper Olsen 4. december 2016 at 12:28 - Reply

    Jeg kunne tænke mig at “pynte” et tapas bræt me 1 til 2 slags krydret pølse (italiensk og/eller spansk. Masser af ost. Emmentaler, parmesan, “Kul sort”, “Snefrid” (to af Arla Unikas oste), en moden fransk brie, en hvidløgsost (flødeost rørt op med hvidløg efter smag) samt en god dansk skæreost. Som tilbehør kunne jeg tænke mig rød og/eller grøn peber i skiver eller strimler, syltet kvæde og abrikosmarmelade.

  7. lillian lykke andersen 4. december 2016 at 10:16 - Reply

    På mit tapasbrædt skal der være italienske pølser, franske oste, hjemmesyltede agurker, soltørrede tomater og græske oliven 🙂

    • Ostesnak 9. december 2016 at 16:30 - Reply

      Til lykke, Lillian. DU var den heldige vinder af det lækre bræt. Der ligger en mail til dig med videre instruktioner.
      Mange hilsner Camilla

  8. Pia Eriksen 4. december 2016 at 08:41 - Reply

    Der skal helt sikkert være dadler med bacon

Skriv en kommentar