OSTEADVENTSKALENDER DEL 4
SPONSERET INDLÆG

Man skal ikke undervurdere, hvad en god ostekniv gør ved helhedsoplevelsen. Osteknivene er nemlig designet til bestemte typer ost.  Det er naturligvis ikke ulovligt at bruge den sløve middagskniv fra køkkenskuffen, men en osteaficionado vil tænke sig lidt om.

Og her i Ostesnaks sidste adventskalender får tre af jer muligheden for at vinde et osteknivsæt fra Osti med to forskellige knive i.

Ostesnaks adventskalender

 

Hvilke oste er særligt gode til disse knive?

Ostekniv med huller

Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu. Hullerne på bladet gør, at osten ikke klistrer og bliver derved nemmere at skære.

 

Ostekniv til faste oste

Kniven med det store blad er skabt til at skære en stav eller skive af faste, gule oste som fx comté, emmental, eller cheddar.

HUSK også kun at bruge en kniv pr. ost, så du undgår, at ostene tager smag fra hinanden.  (Fortvivl ikke, hvis det går galt – det plejer aldrig at lykkes helt :-)).

 

Ostesnaks adventskalender


Osti, som er kendt for sine ostehøvle og osteskærere, har i samarbejde med ostehandlere udviklet disse osteknive, der i øvrigt tåler opvaskemaskine. Osti vandt tidligere i år Reddot Design Award for deres farvestrålende ostehøvle:

Osti i seks farver

 

Sådan deltager du

Du kan deltage her på bloggen, på facebook og på instagram. Svar blot på spørgsmålet: Hvilke oste er kniven med hullerne på bladet særligt egnet til? (er du i tvivl, så kig højere oppe i dette indlæg :-)). Jeg trækker lod og finder TRE vindere fredag den 23. december. Vinderne får direkte besked.

Ostesnaks adventskalender

Held og lykke!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 18. december 2016Categories: KonkurrenceTags: , , , , ,

25 Comments

  1. Ostesnak 23. december 2016 at 09:33 - Reply

    Vinderne er fundet – det blev @annihegelund og @amanda_bach, der deltog på instagram samt Carina, der deltog her på bloggen. Til lykke til jer alle tre. Osti sender et sæt osteknive til jer, når jeg har fået jeres navn, adresse og mobilnummer (send det til camilla@ostesnak.dk).
    Tak til jer alle for at være med – og rigtig glædelig jul!

  2. Lis 22. december 2016 at 22:40 - Reply

    Den er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu

  3. Annika Lysdal Pedersen 21. december 2016 at 12:09 - Reply

    bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.

  4. Brian Rasmussen 20. december 2016 at 21:04 - Reply

    Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste.

  5. Camilla Kirstine Leth Vemmelund 19. december 2016 at 11:40 - Reply

    Jeg har flere gange irriteret mig over, at mine oste blev ødelagte og hang fast på kniven. Så disse dine knive ville jo være ret luksus at have i køkkenet!

    Kniven med hullerne i bladet er uden tvivl en sådan kniv jeg behøver! Den er nemlig særlig god til cremede og bløde oste, fx brie, gorgonzola, camembert og skimmeloste.

    Håber du får en dejlig jul med lækre oste! 🙂

  6. Helle Oddershede 19. december 2016 at 06:27 - Reply

    Den er til de cremede og bløde oste, som f.eks. brie, gorgonzola og camembert. Bliver helt lækkersulten

  7. Finn Hansen 18. december 2016 at 20:01 - Reply

    Kniven med hullerne er til de bløde og cremede oste.

  8. Mette M 18. december 2016 at 18:22 - Reply

    Cremede og bløde oste mums.

    • Conny Pavlova Larsen 18. december 2016 at 18:47 - Reply

      Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.

  9. Clara 18. december 2016 at 17:30 - Reply

    Kniven med huller er særligt egnet til bløde og cremede oste som fx brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.

  10. Hanne Findholm 18. december 2016 at 17:12 - Reply

    Kniven er skabt til bløde og cremede oste.

  11. Lisbeth Glud 18. december 2016 at 15:53 - Reply

    Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu. Hullerne på bladet gør, at osten ikke klistrer og bliver derved nemmere at skære.

  12. Ninna Harder 18. december 2016 at 15:20 - Reply

    Til cremede og bløde oste

  13. Åse Lejbølle 18. december 2016 at 14:03 - Reply

    Til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu. Hullerne på bladet gør, at osten ikke klistrer og bliver derved nemmere at skære.

    Gode adventshilsner

    Åse L

  14. Hanne 18. december 2016 at 13:11 - Reply

    Det er de bløde og cremede oste. Rigtig glædelig jul.

  15. Jørgen 18. december 2016 at 13:03 - Reply

    Cremede og bløde oste

  16. Carina 18. december 2016 at 11:58 - Reply

    Kniven med hullerne er lavet til de bløde og cremede oste God jul!

  17. Jesper Olsen 18. december 2016 at 10:59 - Reply

    Det specielt konstruerede knivsblad gør at de bløde oste som f.eks. brie, camembert, stilton og danablu ikke så let “klistre” sig fast på knivbladet.

  18. Charlotte M 18. december 2016 at 09:57 - Reply

    Svaret er de bløde og cremede oste som f.eks gorgonzola. Glædelig jul!

  19. Hans Nielsen 18. december 2016 at 09:52 - Reply

    Kniven med de mange huller bruges til bløde oste som brie eller camenbert, den med det store blad bruges til faste oste.

  20. Vibeke Østman 18. december 2016 at 09:30 - Reply

    De bløde og cremede oste, som så ikke hænger fast i knivbladet.

  21. Nina 18. december 2016 at 09:11 - Reply

    Bløde og cremede oste 🙂

  22. Gerda Otte 18. december 2016 at 09:01 - Reply

    Bløde og cremede oste, camenbert, danablu, brie, gorgonzola, stilton.

  23. Susan Kjellberg 18. december 2016 at 09:01 - Reply

    Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.

  24. John Lund Steffensen 18. december 2016 at 08:21 - Reply

    Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.

Skriv en kommentar