OSTEADVENTSKALENDER DEL 4
SPONSERET INDLÆG
Man skal ikke undervurdere, hvad en god ostekniv gør ved helhedsoplevelsen. Osteknivene er nemlig designet til bestemte typer ost. Det er naturligvis ikke ulovligt at bruge den sløve middagskniv fra køkkenskuffen, men en osteaficionado vil tænke sig lidt om.
Og her i Ostesnaks sidste adventskalender får tre af jer muligheden for at vinde et osteknivsæt fra Osti med to forskellige knive i.
Hvilke oste er særligt gode til disse knive?
Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu. Hullerne på bladet gør, at osten ikke klistrer og bliver derved nemmere at skære.
Kniven med det store blad er skabt til at skære en stav eller skive af faste, gule oste som fx comté, emmental, eller cheddar.
HUSK også kun at bruge en kniv pr. ost, så du undgår, at ostene tager smag fra hinanden. (Fortvivl ikke, hvis det går galt – det plejer aldrig at lykkes helt :-)).
Osti, som er kendt for sine ostehøvle og osteskærere, har i samarbejde med ostehandlere udviklet disse osteknive, der i øvrigt tåler opvaskemaskine. Osti vandt tidligere i år Reddot Design Award for deres farvestrålende ostehøvle:
Sådan deltager du
Du kan deltage her på bloggen, på facebook og på instagram. Svar blot på spørgsmålet: Hvilke oste er kniven med hullerne på bladet særligt egnet til? (er du i tvivl, så kig højere oppe i dette indlæg :-)). Jeg trækker lod og finder TRE vindere fredag den 23. december. Vinderne får direkte besked.
Held og lykke!
Vinderne er fundet – det blev @annihegelund og @amanda_bach, der deltog på instagram samt Carina, der deltog her på bloggen. Til lykke til jer alle tre. Osti sender et sæt osteknive til jer, når jeg har fået jeres navn, adresse og mobilnummer (send det til camilla@ostesnak.dk).
Tak til jer alle for at være med – og rigtig glædelig jul!
Den er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu
bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.
Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste.
Jeg har flere gange irriteret mig over, at mine oste blev ødelagte og hang fast på kniven. Så disse dine knive ville jo være ret luksus at have i køkkenet!
Kniven med hullerne i bladet er uden tvivl en sådan kniv jeg behøver! Den er nemlig særlig god til cremede og bløde oste, fx brie, gorgonzola, camembert og skimmeloste.
Håber du får en dejlig jul med lækre oste! 🙂
Den er til de cremede og bløde oste, som f.eks. brie, gorgonzola og camembert. Bliver helt lækkersulten
Kniven med hullerne er til de bløde og cremede oste.
Cremede og bløde oste mums.
Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.
Kniven med huller er særligt egnet til bløde og cremede oste som fx brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.
Kniven er skabt til bløde og cremede oste.
Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu. Hullerne på bladet gør, at osten ikke klistrer og bliver derved nemmere at skære.
Til cremede og bløde oste
Til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu. Hullerne på bladet gør, at osten ikke klistrer og bliver derved nemmere at skære.
Gode adventshilsner
Åse L
Det er de bløde og cremede oste. Rigtig glædelig jul.
Cremede og bløde oste
Kniven med hullerne er lavet til de bløde og cremede oste God jul!
Det specielt konstruerede knivsblad gør at de bløde oste som f.eks. brie, camembert, stilton og danablu ikke så let “klistre” sig fast på knivbladet.
Svaret er de bløde og cremede oste som f.eks gorgonzola. Glædelig jul!
Kniven med de mange huller bruges til bløde oste som brie eller camenbert, den med det store blad bruges til faste oste.
De bløde og cremede oste, som så ikke hænger fast i knivbladet.
Bløde og cremede oste 🙂
Bløde og cremede oste, camenbert, danablu, brie, gorgonzola, stilton.
Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.
Kniven med hullerne i bladet er skabt til de bløde og cremede oste fx skimmeloste som brie, camembert, gorgonzola, stilton og danablu.