I sidste weekend fejrede jeg min fødselsdag, og traditionen tro inviterede jeg mine søde veninder og søster til pigefrokost. Jeg nyder at lave mad til dem, ligesom jeg nyder snakken, der højlydt lyder fra det øjeblik de træder ind af døren.

Pannacotta

Til dessert lavede jeg disse små pannacottaer med friske bær og knas på toppen. En sød og på samme tid frisk mundfuld.

Pannacotta

Pannacotta

PANNACOTTA MED HVID CHOKOLADE, MASCARPONE OG BÆR
Ingredienser (8-10 personer):

3 dl fløde
100 g mascarpone
vaniljekorn fra ½ stang
100 g hvid chokolade, hakket
2-3 spsk citronsaft
2 blade husblas

3 blodappelsiner
1 bakke hindbær
2 håndfulde røde druer
8 makroner
revet skal fra en citron

Varm fløden langsomt op og rør samtidig mascarponen i sammen med vaniljekorn. Kom chokoladen i og den smelte. Smag til med citronsaft lidt ad gangen. Udblød husblas i vand i ca. 5 minutter. Når fløden er tæt på at koge, kom husblas i og lad det smelte. Rør rundt.

Hæld på glas og sæt koldt i mindst 4 timer.

Umiddelbart før servering: Skær appelsin i mindre stykker og kom oven på pannacottaen sammen med hindbær og vindruer. Mas makroner og bland med revet citronskal. Drys over glassene.

Guide til dit næste ostebord?

Få en køreplan til dit næste ostebord! (og modtag en ostemail i ny og næ direkte i din indbakke).

Navn:
E-mail:

Skriv en kommentar