Hver uge året rundt bliver der trykt rigtig mange tilbudsaviser her i Danmark, selv om en del efterhånden også læses elektronisk. En af dem er Kvicklys avis, som jeg stolt kan fortælle, at jeg fra denne uge er med i som osteblogger.

Osteblogger i Kvickly

For mig er det en sjov mulighed at kunne fortælle nogle korte historier om nogle af de oste, der er på tilbud. Men ikke mindst at give tips og inspiration til, hvordan man kan få det bedste ud af sine oste. Det behøver nemlig ikke at være svært. Men med nogle få basisregler kan man sørge for, at osten tager sig ud fra sin allerbedste side. Som fx at huske at tage sine skimmeloste ud i god tid, så de kan nå at blive tempereret og derved smage af mest muligt.

I denne uge (uge 10) er goudaoste og Prima Donna på tilbud. Har du prøvet at drysse revet chiligouda over en lasagne? Det giver et pift.

Ost er fascinerende

I næste uge (uge 11) tager Kvickly hul på påsken, og her guider jeg læseren til påskens lækreste ostebord ved at finde den perfekte balance mellem stærk og mild, fast og blød. Læs og smugtræn allerede nu, så er du helt skarp til påsken, når det gælder 🙂

Fem råd til ostebordet

Året byder på mange uger og mange gode anledninger til at nyde lidt ost på ostebordet eller i madlavning. Jeg glæder mig til at dele ud af de gode historier og inspiration hen over året.

Er der noget særligt, som du synes, at jeg skal have fokus på, så skriv endelig en kommentar her på bloggen.

Osteblogger i Kvickly

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 11. marts 2016Categories: Ostebord, OstehistorierTags: , , ,

Skriv en kommentar