SPONSERERET INDLÆG / REKLAME

Se lige her!Ostebord

Ville det være lykken at få sådan et ostebord stillet foran dig?
Hjemme hos dig selv?
Leveret fredag morgen, så du ikke skal tænke (alverden) over aftensmaden lige denne dag?

Det kan (næsten) lade sig gøre, for med et osteabonnement kan du få oste og lidt marmelade/kompot leveret lige til døren.

Ost til døren

Klingenberg Ost & Delikatesser er en af de virksomheder, som tilbyder ost på abonnement. Hver måned sammensætter ostefolkene spændende oste fra både danske og udenlandske mejerier. Slut med at slå foran ostemontren og overveje hvad du nu skal kaste dig ud i – det er der allerede taget hånd om.

Ost fra Klingenberg

Klingenberg er Danmarks første kæde af ostebutikker. Måske kender du en af butikkerne, der ligger i Odense, Middelfart, Rødovre og nu også i Magasin i København, hvor de tilmed har en oste-tapas bar.

Nemt og godt

Ostekassen findes i tre størrelser, der alle har ost og lidt tilbehør med i form af fx kompot og mostarda. Du kan læse mere om kasserne på Klingenbergs egen side.

Ost fra KlingenbergOst fra Klingenberg

Udvid dit osterepetoir

At lade andre beslutte, hvilke oste du skal smage, er en god måde at udvide dit osterepetoir på. I kasserne er også typisk oste fra mindre mejerier, som fx Sønderhaven Gårdmejeri (dog ikke lige i min kasse).

I min prøvekasse mødte jeg udelukkende faste oste af ko- og gedemælk. Her var Thises Fyrtårnsost (ekstra lagret Vesterhavsost), en tysk Bergkäse fra Bayern, Antvorskov (en dansk emmentaler), Thems Krystalost, Vrejlev Klosterost fra Ingstrup samt en spansk gedeost (Rocinante Pimentón).

 

Hvad skal du selv gøre?!

Med oste og små glas med tilbehør sikkert i hånden, skal du selv gøre resten af arbejdet. Om du vælger at anrette som jeg har gjort her eller på din helt egen måde, det er naturligvis op til dig 🙂

OstebordOste og små glas er med i pakken – frugt, bær, charcuteri, nødder mv. skal du selv supplere med

 

Tænk hvis det var fredag hver dag…

 

Ost fra Klingenberg

 

 

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 31. august 2018Categories: Ostebord, OstehistorierTags: , , ,

2 Comments

  1. Kasper Mundt-Nielsen 31. august 2018 at 16:13 - Reply

    Det abonnement har godt nok fristet mig et par gange, men jeg er så heldig at Klingenberg åbnede i vores lokale center 🙂

    • Ostesnak 31. august 2018 at 16:24 - Reply

      Ja, så er det jo også lige til at lægge vejen forbi butikken, få et par gode råd og en smagsprøve med, når du bliver fristet til den næste spændende ost

Skriv en kommentar