Vind skønne danske oste

SPONSORERET INDLÆG / REKLAME / I SAMARBEJDE MED MAMMEN OST

Ost kan spises på alle tider af døgnet! I den spæde start af min egen osterejse, dengang jeg var en meget forsigtig nybegynder udi osteuniverset, mødte jeg en vaskeægte osteelsker. Han fortalte, at han spiste blåskimmelost til morgenmad, og jeg troede, at det var løgn. At det var umuligt. Men siden har jeg mødt flere af hans slags 🙂  Og mine egne grænser har også rykket sig gevaldigt. Dog måske ikke lige til blåskimmelost til morgenmaden. Endnu…

Ostesnak adventskalender

Ost til hele døgnet

De fleste er nok med på en ostemad til morgenmad. En skive danbo på et stykke rugbrød eller franskbrød, og i løbet af dagen finder andre oste vejen til tallerkenen.

I årets første adventskalender kan du vinde ost til hele døgnet. Du kan naturligvis også spise dem sammen når som helst. Som her fx:

Ostesnak adventskalenderEn lille snack bestående af danbo på knækbrød, Tange Sø Ost i stave og danablu (her serveret med en skive kvædebrød).

Mammen – ost i tre generationer

I det midtjyske, nær Bjerringbro, hører Mammen hjemme. På fire lokationer producerer man et bredt udvalg af danske oste lige fra bgb*-ostene danbo og danablu til salatost (feta-type), hytteost, flødeost og friske gedeost samt faste oste som bl.a. samsø og havarti. Og den nyeste ost Tange Sø Ost (som du også kan vinde).

* bgb = Beskyttet Geografisk Betegnelse

Mammen Mejerierne er en familieejet mejerivirksomhed. I 1953 overtager Mammens grundlægger et eksisterende mejeri, der har lavet smør og klassiske danske oste siden 1911.

I dag ejes og drives Mammen af grundlæggerens søn og barnebarn.

Ostesnak adventskalender

Sådan deltager du

Vi lægger stærkt ud med adventskalenderen i år, hvor der er FIRE ostepræmier på højkant. Hver præmie består af et stykke danbo skæreost, danablu blåskimmelost (60+, dvs det er den mest cremede variant) og et stykke Tange Sø Ost. Den sidste ost er helt ny, den er endnu ikke kommet til supermarkedernes hylder. Det er en lagret ost med fin balance mellem sødme, lagret umami-smag og intens fylde. En ost, der knaser lidt og altid smager godt 🙂  (smelter også fint, i øvrigt).

Har du lyst til at smage Mammens dejlige oste, så skal du skrive en kommentar herunder, hvori du skriver, hvornår på døgnet, du tænker at nyde disse oste.

Du kan også deltage på facebook og på instagram – men kun én gang hvert sted. Jeg trækker fire vindere fredag den 7. december. Jeg kontakter vinderne direkte og offentliggør det også her på bloggen.

Ostesnak adventskalender

Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *