Den bedste tid med Niels Pedersen

Ostesnak på Radio 24syv

Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til en 40 minutters snak i Radio 24syvs program Den Bedste Tid med Niels Pedersen lørdag morgen, sagde jeg selvfølgelig ja med det samme. Jeg tænkte dog, at 40 minutter måske kunne blive 40 meget lange minutter at fylde ud med snak om ost.

Radio 24syv

Men hvor tog jeg dog fejl!! Tiden fløj afsted, og der var så mange andre gode historier og små fif og finurligheder omkring ost, som jeg slet ikke nåede ind på. Men det viser jo også bare, hvor fascinerende osteuniverset er – at der til stadighed er masser af historier at grave frem.

Fik du ikke hørt programmet, så kan du høre det lige her.

 

Den bedste tid med Niels PedersenRadiovært Niels Pedersen smagte på en meget moden camembert, en næsten flydende mont d’or, en kraftig roquefort og en 30 måneders parmesan lørdag morgen i studiet.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*