Ostebord til dig

Ostebog ud over stepperne

Det er en skøn følelse, når andre interesserer sig for ens passion. At man ikke er den eneste i hele verdenen, der synes, at noget (i dette tilfælde ost) er et interessant emne. Og det er netop hvad der sker i disse dage med udgivelsen af min bog ‘OST på bordet’ på mandag den 23. marts.

I morgen står jeg fx tidligt op for at deltage i en snak om ost på Radio 24syv. Det bliver sendt fra kl. 9.15 og varer i 45 minutter. Jeg glæder mig også til næste nummer af Samvirke, som kører et stort tema om ost, herunder opskrifter fra bogen og et interview med forfatteren.

Ostebord til dig

 

Hvis du er interesseret i at følge med i hvad der sker på denne front, kan jeg anbefale dig at holde øje med min facebookside, som jeg løbende opdaterer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*