Kom med til ostefest!

GIVEAWAY / REKLAME / I SAMARBEJDE MED OST & KO

Næste søndag den 2. december bliver Danmarks bedste osteret kåret. Vil du være med, når ti toprestauranter dyster i ost? Det er Mejeriforeningen og projektet Ost & Ko, der står bag årets nok sidste store osteevent.

Hvis du kan lide vin, kaffe, ost, østers og/eller øl, så skal du læse videre. For nu får du chancen for at vinde op til fem billetter i alt. ‘DM i ost’ finder sted i CPH Food Space i Kødbyen i København fra kl. 12 – 16.

kokkekonkurrence med ostFoto: Signe Bay / Ost & Ko

Du vil opleve…

Der kommer til at ske en masse på samme tid. Fra kl 12.30 og hvert kvarter bliver de ti osteretter serveret for dommerpanelet, der består af Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen og madanmelder for White Guide, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Kamilla Seidler, kok og Latin America’s Best Female Chef 2016 og Søren Frank, madanmelder på Berlingske.

Samtidig kan man som gæst gå rundt og hygge sig med bl.a. østers fra østersbaren Rouge Oysters med snigpremiere på Arla Unikas creme på Gammel Knas (lanceres officielt i uge 50); der vil være et glas grumset vino fra samme bars naturlige vinkort; en lille anretning med tre af de smækre danske oste, som restauranterne anvender i konkurrenceretterne, serveret af ostecaféen Motley; al den velbryggede eftermiddagskaffe fra Kontra Coffee, som du kan hælde i dig; og ikke mindre end aldeles fri og fornøjet ølbar fra Kølster Malt & Øl.

Klokken 15.15 kåres Danmarks bedste osteret, og ballet lukker ned kl. 16.

De nominerede er…

Det er de skarpeste knive i skuffen (hø hø), der stiller op på søndag. Følgende ti restauranter er nomineret, og fem af dem har Michelin-stjerner:

Falsled Kro, Christoffer Omann og Martin Peter Let
Restaurant Wilhelm, Kristofer Josefsson og Annika Frigård
Restaurant Kanalen, Jeppe Foldager og Christian Helbo
formel B, Kristian Arpe-Møller og Asger Majgaaard Klausen
Jordnær, Eric Kragh Vildgaard og Mads Juel Olesen
Søllerød Kro, Brian Mark Hansen
Trio, Simon Thrane og Lin Mosby
Kiin Kiin, Samuel
Restaurant Hærværk, Esben Kragh & Rune Lund Sørensen
MeMu, Michael Munk og Lasse Starup Petersen

Vil du vinde billetter?

Skriv en kommentar herunder og fortæl hvor mange billetter du kunne tænke dig at vinde. (Og naturligvis skal du og din gæst(er) kunne komme på søndag 🙂 )

Jeg trækker lod og finder de fem billetters ejermænd på fredag den 30. november. Vinderen/vinderne bliver kontaktet direkte.

Du kan også deltage på facebook og på instagram.

Læs mere her, også om de nominerede restauranter og kokke samt de oste, de arbejder med.

kokkekonkurrence med ost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *