Det er titlen på en feel-good bog, der har Paris’ hyggelige gader som kulisse. Og hvor kærlighed og ost indgår i næsten lige store doser. Lige noget for en romantisk osteelsker.

Det hele begyndte med en comté…

I bogen følger vi australske Ella, der efter brud med sin kæreste beslutter at rejse lidt væk. Og hvorfor ikke til Paris, hvor hun i sin tid (af sin ex) blev introduceret til en frugtig og nøddeagtig comté og derved grundlagde sin kærlighed til ost. Som tænkt, så gjort – og pludselig står hun i Paris uden returbillet. På jagt efter job og bolig og lykke… og hvad er så bedre end at begynde med lidt ost? Hun oplever byen gennem de små fortovscaféer, der serverer osteanretninger – og hun får naturligvis en stam-osteforretning, som kommer til at betyde en del for hendes ophold i Paris. Vi følger Ella gennem det første år – og i hendes selskab kommer vi også igennem en del oste 🙂

Jeg siger det bare: Er du til ost, Paris og lidt romantik – så vil du nyde denne bog 🙂

‘Man bliver nødt til at være romantiker for at investere sig selv, sine penge og sin tid i ost’

Anthony bourdain

OBS: Læs også om Paris’ urbane mejerier


Læs boganmeldelsen

Det var faktisk Kristina, der står bag bloggen Reader’s World, der taggede Ostesnak i sin anmeldelse. Læs hele hendes boganmeldelse her (og tag et grundigt kig rundt i hendes bogunivers, nu du er der).

Info om bogen

‘Paris. Kærlighed. Ost.’ er forfatteren Victoria Brownlees debutbog. Hun er født i Melbourne, men bor i dag i Paris. Bogen er udgivet af Hoi Forlag, og den kan fx købes her.

‘Hvad sker der med hullet, når osten er væk?’

Bertolt Brecht

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 14. februar 2020Categories: Fransk ostTags: , , , , ,

2 Comments

  1. Kristina Vallentin 14. februar 2020 at 10:07 - Reply

    Tusind tak for link Håber du nød bogen

    • Ostesnak 15. februar 2020 at 17:37 - Reply

      Hej Kristina,
      Jeg nød bogen i den grad. Beskrivelserne af ostene, ostebutikken osv. er så fine, at det næsten er som at stå der selv og indsnuse alle aromaerne fra de små levende oste .

      Mange glade ostehilsner
      Camilla

Skriv en kommentar