Nu er tiden kommet.
‘Tiden til hvad?’ spørger du.
Til at klæde Ostesnak ordentligt på. Nu skal vi have et logo!

Må jeg bede om en trommehvirvel?!?

For her kommer mit logo, som jeg er rigtig glad for. Det udtrykker essensen i mit finurlige osteunivers, som jeg forsøger at formidle på en professionel og samtidig uhøjtidelig måde. Seriøst og respektfuldt, men samtidig med et glimt i øjet.

Sig pænt goddag til:

Ostesnak Logo


Osteikon i Pac-Man-stil

Jeg har naturligvis fået hjælp. Anne og Flemming, der står bag bureauet Wonderfuel, er de kreative kræfter, der har udtænkt logoet. De synes selv, at osteikonet, der leder tankerne hen på 80’ernes Pac-Man er utroligt sjovt. Og jeg er enig.

Nogle gange er der bare brug for lidt ekstra kulør, og hertil har vi valgt en ‘rødvins-lavendel’…

Osteikon

Her kan du møde Ostesnak

Måske har du været med i mit osteunivers længe – måske er du lige stødt til. Men her kan du få mere ostesnak:

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 24. januar 2020Categories: Om bloggen

2 Comments

  1. Piskeriset 26. januar 2020 at 11:38 - Reply

    Hehehe – I love it 🙂

    • Ostesnak 26. januar 2020 at 18:54 - Reply

      Ti hi, det er jeg glad for at høre. Jeg synes faktisk, at det føles rigtigt

Skriv en kommentar