Ostebaren

Vil du med til snig-premiere på Ostebaren?

GIVE AWAY / KONKURRENCE:
På fredag går Copenhagen Cooking & Food Festival i luften. Der venter 10 dage med masser af spændende madevents og -oplevelser.

OstebarFoto: Liv Kastrup/Ost & Ko

Igen i år åbner Ostebaren på Israels Plads. Det sker med en snigpremiere på fredag den 24. august kl. 15-16. Her vil være ost i lange baner, læskende cocktails og et helt nyt ostemagasin på 48 sider (som jeg glæder mig til at læse). Jeg har fået lov til at udbyde to billetter til en heldig læser – skal det være dig?

Sådan kommer du til snigpremiere

Skriv en kommentar herunder, så deltager du i konkurrencen. Du kan også deltage på facebook, instagram eller via mit nyhedsbrev. Du skal være hurtig på tasterne, for jeg trækker en vinder på torsdag den 23. august kl.12. (Betingelsen for at deltage er naturligvis, at du har mulighed for at være med på fredag :-))

Ses vi i ostebaren?

 

4 kommentarer

  1. Vinderen er fundet. @chrjep deltog på instagram – og kan nu glæde sig til at smage ost i morgen. Husk dog at Ostebaren er åben fra i morgen (24/8-2018) kl. 16 for alle og under hele Copenhagen Cooking.
    Mange hilsner fra Camilla / Ostesnak

  2. Ej, det arrangement vil jeg gerne med til!

  3. jakob høgel

    Jeg vil gerne med, det lyder da for godt!

  4. Jesper Olsen

    Jeg ville nyde at deltage i ostebaren på fredag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*