Tortillas med cheddar og emmental

Tortilla med cheddar og emmental

I sommerferien, som nu er langt bag os, gik min yngste på 12 en dag i køkkenet og lavede denne snack, som han havde smagt i en lidt anden variation hjemme hos en kammerat. Resultatet var absolut en osteblog værdigt.

Han brugte en blanding af cheddar og emmental, for det havde vi lige i køleskabet den dag, men naturligvis kan du bruge andre oste.

Tortillas med cheddar og emmental

STEGTE TORTILLAS MED ALT MULIGT GODT I

Ingredienser (til en fyldt tortilla):
½ løg, hakket
2 skiver bacon, skåret i små stykker
2 tortillas
Barbequesauce
Cheddarost, revet
Emmental, revet
Lidt olivenolie

Tortillas med cheddar og emmental

Svits løg og bacon på en pande. Smør en tortilla med et tyndt lag barbequesauce. Fordel på en anden tortilla ost, løg og bacon. Læg den smurte tortilla på og pres dem let sammen.

Steg den dobbelte tortilla gylden på begge sider på en pande med lidt olie. Skær i trekanter med et pizzahjul og voila… en hurtig snack er på bordet.

Tortillas med cheddar og emmentalTortillas med cheddar og emmental

Og det var jo sommer, så de små trekanter blev nydt på et tæppe på græsplænen…

Tortillas med cheddar og emmental Tortillas med cheddar og emmental

Jeg kunne godt forestille mig, at de også ville smage godt med lidt blåskimmel, tynde skiver af pære og lidt barbequesauce. Eller nogle skiver taleggio, som ville smelte og give god ostesmag. Hvad tænker du?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*