Vi har fået hund.
En lille en med blød pels og skarpe tænder.
En storforbruger af både vores opmærksomhed og (lidt af vores) nattesøvn.

 

Hundehvalp

 

Forleden følte jeg for en stund, at det at lave aftensmad krævede ekstra mange kræfter og tid. Men med lidt ost i køleskabet, var løsningen indenfor rækkevidde. Ost som fastfood fungerer nemlig ualmindelig godt. Det kræver dog lidt indkøb på forhånd, hvis køleskabet er gabende tomt. Men derefter er det muligt at stable et lækkert ostebræt på benene i løbet af…. 6 minutter og 37 sekunder. For præcis så lang tid tog det at anrette dette:

 

Ost som fastfood

 

Jeg skal i øvrigt lige sige, at det også er perfekt på en fredag aften efter en laaang uge.

 

Tips til ost som fastfood

  • Har du oste eller osterester i køleskabet? Ellers må du ud og købe dem
  • Tag skimmelostene ud mindst en time før, de skal spises
  • Skær lidt frisk frugt i skiver
  • Køb brød (- du kan altid bage en anden dag)
  • Sørg for lidt charcuteri, fx skinke, salami eller begge dele
  • Måske har du et glas med æblegelé med vanilje gemt i køleskabet – ellers må du købe noget – men du kan også bruge lidt solbærmarmelade, hvis du har lyst til det. Eller springe det helt over.

 

Ost som fastfood

 

De oste jeg havde i mit køleskab var fire gedeoste med forskellig overflade (paprika, rosmarin, peber, naturel), som jeg havde med hjem fra Barcelona for nylig. Dertil en cremet hvidskimmelost og en gorgonzola.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 29. september 2017Categories: OstebordTags: , , ,

Skriv en kommentar