BoxQuiz med ost

Stik mig et ostespørgsmål!

BoxQuiz om ost

Til en af julens hyggelige familiestunder vandt jeg et lille spil, der handler om OST!  Den lille æske blev straks åbnet og afprøvet. 2 hold og 50 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder. Vi kom vidt omkring over ostetyper, mælkens indhold, ostebegreber osv… (Hvis du ikke kender svaret på spørgsmålet om Manchego, så kan du læse det her.)

Min osteære var på spil, så jeg var glad for at kunne svare rigtigt på de fleste spørgsmål. Men der var der også sjove oste, jeg aldrig havde hørt om – og heldigvis for det, så er der jo stadig nye oste, der skal udforskes…

Bonusinfo:
Spillet var købt i Louisianas butik. Du kan evt. læse mere her.

2 kommentarer

  1. Uha – lidt af en test. Jeg gad godt se, hvor langt jeg kan nå…….. *gulp*

    • Ja, ikke? Der findes i øvrigt også et med temaet MAD, her må du jo absolut være på hjemmebane…!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*