BoxQuiz om ost

Til en af julens hyggelige familiestunder vandt jeg et lille spil, der handler om OST!  Den lille æske blev straks åbnet og afprøvet. 2 hold og 50 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder. Vi kom vidt omkring over ostetyper, mælkens indhold, ostebegreber osv… (Hvis du ikke kender svaret på spørgsmålet om Manchego, så kan du læse det her.)

Min osteære var på spil, så jeg var glad for at kunne svare rigtigt på de fleste spørgsmål. Men der var der også sjove oste, jeg aldrig havde hørt om – og heldigvis for det, så er der jo stadig nye oste, der skal udforskes…

Bonusinfo:
Spillet var købt i Louisianas butik. Du kan evt. læse mere her.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Fortæl mig mere!
Published On: 4. januar 2013Categories: OstehistorierTags: , , ,

2 Comments

  1. Mette 4. januar 2013 at 22:08 - Reply

    Uha – lidt af en test. Jeg gad godt se, hvor langt jeg kan nå…….. *gulp*

    • Ostesnak 5. januar 2013 at 10:00 - Reply

      Ja, ikke? Der findes i øvrigt også et med temaet MAD, her må du jo absolut være på hjemmebane…!

Skriv en kommentar