Man skal vist være ualmindeligt tungt opfattende, hvis man ikke har opdaget, at det er Valentinsdag i dag. Facebook og Instagram har været fyldt med lidt flere hjerter end normalt – og tit koblet med et godt tilbud.

Personligt fejrer jeg ikke Valentinsdag (eller mor og fars dag), det overlader jeg til andre, for jeg mener faktisk, at vi alle dage året rundt skal huske at fejre kærligheden (og at alle dage skal være gode for mor og far).

Ost for to

Sig det med… ost

Uanset om det er Valentinsdag eller en helt anden dag, er der ikke noget bedre end at modtage en uventet, personlig og omhyggeligt forberedt lille gave. Også når det er en tallerken med et par hapsere med ost.

Ost for to

Glæd din kære

Find to små tallerkener eller underkopper og læg nogle stave af en god ost på hver. Eller rist lidt brød, kom ost og en teskefuld kompot eller lignende på toppen. Og nok så vigtigt: Tag tiden til at nyde denne lille ostepause sammen.

Den lille oste-pause

Vil du have mere Valentinsost? Læs mit tidligere indlæg om den hjerteformede Neufchâtel (og se nogle af de første billeder, jeg tog til bloggen 🙂 )

Neufchatel

Glædelig Valentinsdag!

Ost for to
Her smagte vi lige to slags hvidvin til ostene…

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 14. februar 2019Categories: OstebordTags: , , , , ,

Skriv en kommentar