Jeg har længe tænkt, at vi manglede en rigtig oste-app. Som vinens verden har Vivino, mangler osteentusiasterne et sted, hvor man kan slå alverdens oste op. NU er den her: Oste-appen med navnet LeCheese.

Osteelskende softwareudvikler

Appens historie starter hos brasilianske Zeno og hans kone, som i dag bor i USA. Gennem sin opvækst har Zeno altid elsket, når bedstefaderen kom forbi med spændende lokale oste fra Brasiliens landdistrikter. Grundlaget for en dyb ostepassion blev lagt her.

Le Cheese App

Lige så stor som ostekærligheden var, lige så stor må frustrationen have været for Zeno og hans kone, når de endnu engang stod foran ostemontren, nysgerrige på at udforske en ny og ukendt ost. Men også uden en anelse om, hvad hver af ostene ville byde på af smag, baggrundshistorie osv.

LeCheese app
Zeno og hans kone laver pizza i Italien (sikkert med en god mozzarella på)

Med sin baggrund som softwareudvikler byggede Zeno derfor appen, vi alle har ventet på.

Le Cheese App

LeCheese appen

Over 2.000 oste har fundet vej til LeCheese-appen. Det er en slags wiki-cheese, hvor alle kan lægge billeder ind, bedømme oste, kommentere, sende rettelser ind på eksisterende oste og samle egne favoritter. For ikke at glemme alt den information, du kan læse om hver ost.

‘Vores mission er at katalogisere alle oste, som findes i hele verden. Det er aldrig gjort før, men jeg er sikker på, at det er muligt,’ siger Zeno Rocha, manden bag LeCheese.

Le Cheese App

Vil du også prøve appen?

Du kan downloade LeCheese gratis på App Store og Google Play Store. Følg også deres ostetips på Instagram.

Og nyd når du på sommerferien falder over en lille kuriøs og ukendt ost, at du lige kan slå den op på appen – eller lægge den ind :-).

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 18. juli 2019Categories: OstehistorierTags: , , ,

Skriv en kommentar