Kan man drikke portvin til alle typer ost? Har du overblik over de forskellige slags portvine? Og oste? Hvordan matcher man bedst portvin til ost? Det kan du høre om og ikke mindst smage på, når jeg sammen med Michael fra portvinsrejser.dk afholder en smagning med ost og portvin. Det foregår den 30. maj på Restaurant Hestkøbgaard i Birkerød.

Portvin og ost

I løbet af aftenen skal vi smage på mindst 5 portvine og 10 oste. De bliver serveret med fortællinger om produkterne, og du får rig mulighed for at smage på gode og måske knap så gode matches.

 

Vintage portvin

Du er velkommen til at tyvstarte lige her, hvor jeg har blogget om portvin sat sammen med ost før.

 

Sådan kommer du med

Dato og tid: 30. maj 2017, kl. 18.30- ca. 21
Sted: Restaurant Hestkøbgaard (Furesø Golfklub), Hestkøbvænge 4, 3460 Birkerød.

Sådan kommer du med:

  1. Overfør 300 kr. pr. person til kontonummer 4130 4130647782  (eller Mobile Pay til 2949 4733).
  2. Send en mail til mig (camilla@ostesnak.dk) med dit navn.
  3. Jeg sender dig derefter en mail med bekræftelse.

Du er endeligt (og bindende) tilmeldt, når du har indbetalt beløbet OG fået en bekræftelse på mail fra mig. (Er du forhindret på dagen, er du velkommen til at give pladsen til en anden).

Portvinspropper

Om Hestkøbgaard

Hestkøbgaard er en gammel bondegård, som har ligget midt i en stor skov. Man ved, at den allerede lå der i 1370, for der blev den pantsat til Roskildes bisp. Der er sket meget gennem tiden og under forskellige ejere; fx er den store skov blevet væsentlig mindre, og bygningerne er blevet genopført undervejs.

De sidste 43 år har gården været klubhus for Furesø Golfklub, og her ligger også Restaurant Hestkøbgaard, der er åben for alle. Jeg blev betaget af at gå rundt på de knirkende træplanker og nyde et smukt udsyn til skoven, hvor skovbunden netop nu er hvid af anemoner. Der emmer af historie og afmosfære, og det er de perfekte rammer for en smagning med ost og portvin.

På gensyn!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 15. april 2017Categories: Ostesmagning, Vin til ostTags: , , ,

Skriv en kommentar