Sidst på eftermiddagen blev denne bakke sat foran mig. Dejlig overraskelse! Og en kærkommen lejlighed til at tage en pause… sammen.

Den lille oste-pause

En ny uge med fuldt program står på spring – og denne lille oste-pause fik mig til at tænke på vigtigheden af at nyde de små stunder. Stunder, som i hverdagens travlhed nemt bliver overset – men som i sidste ende er dem, der er med at gøre dagen til noget særligt: Et godt grin med mine børn – over mig selv. En kollegas oprigtige spørgsmål efterfulgt af tid til at høre svaret. Viklet ind i et tykt tæppe i en spæd solstråle med en kop kaffe i hånden. Kigge op og rigtigt betragte himlens farve. Og ikke mindst at se min mand i øjnene – mens vi nyder den salte og lidt tørre smag af en 30 måneders Parmigiano Reggiano…

God uge til dig! Jeg håber, at du også vil nyde de små stunder, der er lige for næsen af dig!!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Fortæl mig mere!

4 Comments

 1. Michael Seeger Hanmann 27. marts 2014 at 08:11 - Reply

  Et sådant dejligt ostebord kan få så mange sanser i spil Camilla, at det er umuligt ikke at være ordentlig til stede omkring indtagelse af den gode ost.
  God dag, Michael.

  • Ostesnak 27. marts 2014 at 14:05 - Reply

   Ja, og er der også lidt drikkevarer og tilbehør til, der spiller sammen, så bliver det ikke bedre!
   🙂

 2. Michael Seeger Hanmann 25. marts 2014 at 08:34 - Reply

  Det er så vigtigt at vi giver os tid til at nyde de gode stunder, og ikke mindst værdsætte det vi har, i stedet for at gå rundt og være utilfredse med det der ikke er i vores liv lige nu.
  Hvad er en bedre anledning til at værdsætte de rette omstændigheder i vores liv, end god ost i alle afskygninger.

  • Ostesnak 25. marts 2014 at 22:31 - Reply

   Hej Michael,
   Det er så rigtigt sagt! Og nu vi er i ostenes verden (men det gælder jo også alle andre steder), så kan vi jo også starte med at smage, altså sådan rigtigt smage på ostene ved at være til stede lige her og nu. Glem alt om hvad der skete i går eller sker i morgen – men nyd osten lige nu! 🙂
   Mange hilsener, Camilla

Skriv en kommentar