Adventskalender

Vind skønne oste fra Lactalis

REKLAME
ADVENTSKALENDER DEL 1

I de otte år jeg har blogget om ost, har adventskalenderen været en fast tradition. Sådan er det naturligvis igen i år. Og også i år er der spændende og lækre oste- og osterelaterede præmier på højkant 🧀

Vind oste fra Lactalis

Franske Lactalis er en familieejet virksomhed, hvis rødder går tilbage til en oktoberdag i 1933, hvor 17 camembert blev skabt. Der er løbet meget mælk gennem ostekarret siden, og i dag er virksomheden kendt for oste som bl.a. Président og Galbani.

Og nu kan DU vinde fem lækre oste til et ostebord.

Adventskalender

Sådan deltager du!

Skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller, HVEM du vil nyde dine oste med. Jeg trækker vinderen fredag den 4. december. Vinderen får direkte besked og bliver også offentliggjort i en kommentar her på indlægget.

Du kan øge dine deltagerchancer ved også at deltage på Facebook og Instagram – men kun én gang hvert sted.

Held og lykke!

Adventskalender

31 kommentarer

 1. VINDEREN ER FUNDET. Til lykke til René Aksel, der deltog ovre på Facebook. Tak til jer alle for at have deltaget (ville ønske jeg kunne sende oste til jer alle) – husk at der kommer en ny adventskonkurrence søndag morgen.

 2. Marianne juhl

  Jeg vil nyde de lækre oste med en lille gruppe veninder “mødrelogen˚ – vi skal samles her i december og fejre 17 års jubilæum

 3. Camilla Hovej

  Jeg vil dele med min far – han er kæmpe osteelsker 🙂

 4. Jeg bor i Canada, og nyder Camillas Ostesnak. Men Canada befinder sig bag et oste-jerntæppe, fordi vi har et såkaldt Milk Marketing Board (i vikeligheden et kartel), som gør import af ost praktisk talt umuligt. Nu er jeg holdt op med at rejse, men sidste gang jeg var i kongeriget (for halvandet år siden) bragte jeg 20 kg gammelost med hjem. Jeg har stadig noget i køleskabet. Jeg ville nyde de oste som biver udtrukket, men kan altså ikke få dem, hvis jeg skulle jeg være vinder af ostelotteriet. Giv dem til den næste på listen!

  • Hej Hans,
   Tak for din besked, og tak for at du læser med.
   Jeg kender desværre ikke så meget til Canada endnu (ud over poutine, som laves med friskost), men har Canada nogle spændende lokale oste, nu hvor der ikke kommer så mange oste udefra?
   Mange ostehilsner
   Camilla

   • Tak, Camilla.
    Jeg skulle have sagt at import af ost er uhyrligt *dyrt*, ikke umuligt. Import tariffer på op til 250% når det er over en relativt lav kvota!
    Men vi har en udmærket osteproduktion, især in Quebec provinsen (fx Oka ost), så vi klarer os.
    Hans

 5. Jeg vil dele osten med mine to roommates

 6. Lisbeth Glud

  Vil dele de lækre oste med min datter og svigersøn; vi er alle vilde med ost.

 7. Jeg vil fortære ostene sammen med min veninde Thea. Jeg under os det. Kærligheden til ost er en af de mange byggesten i vores relation.

 8. Jørgen-Ulrik Emborg

  De oste skal nydes med fruen som sædvanlig.

 9. Min mand, vi skalhygge os i disse Coronatider

 10. Jeg vil nyde ostene sammen med gode venner

 11. Min teen søn, der er meget interesseret i at komme på osterejse

 12. Det kunne være godt til et ostebord til nytår sammen med gode venner

 13. Mette+Jensen

  Jeg vil nyde ostene sammen med min mand og børn

 14. Susanne Roest-Madsen

  Jeg vil gerne dele med min osteglade søn @roest.madsen !

 15. Jeg ville dele ostene med min mand, som er fra Frankrig. Vi kan jo desværre ikke fejre jul med hans familie i Paris, så må vise ham at han i det mindste ikke skal savne gode oste på julebordet.

 16. Med min mand 🙂

 17. Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg dele med min veninde Sofie som tak for at hun vil hjælpe mig med lampe-nedtagning når jeg skal flytte om ikke så længe. Eller nok bare fordi jeg gerne vil hygge lidt om hende❣️

 18. Mona Kjeldsen

  Jeg vil dele osten med min mand. Vi er store ostespisere.
  Mona Kjeldsen

 19. Jeg vil dele med min kæreste, det kunne blive en lækker nytårsdessert!

 20. sammen med min søn

 21. Jonna Schultz

  Vil dele de lækre oste med mand, børn, svigerbørn og børnebørn til familiejulefrokosten

  • Tine Ravn Rønberg

   Herhjemme ynder vi jævnligt at lave ostebord. Har en helt hylde dedikeret til ost i køleskabet. Denne præmier er perfekt da jeg altid er på jagt efter nye smagsoplevelse. Jeg vil dele osten med mine børn og mand.

 22. Christina valeur

  Jeg vil spise ostene til min fødselsdag den 10. Med min lille venne-boble

 23. Karen Storgaard

  Jeg vil dele med min dejlige familie

 24. Knud E Andreasen

  Jeg vil nyde osten sammen med min skønne kærese Gitte

 25. Dorte Jensen

  Jeg ville nyde et spændende ostebord med min mand og vore bedste venner.

 26. John Lund Steffensen

  Jeg vil dele mine oste med en pige, jeg har kendt i over 35 år, men som jeg først mødte igen for nylig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*