Reklame @Président

Tiden flyver – også når man er en osteblog.

Ostesnak.dk så dagens lys for ni år siden, sådan for alvor.

For faktisk havde bloggen allerede på det tidspunkt levet et meget stille og roligt liv som afgangsprojekt på Medie- og Journalisthøjskolen, hvor jeg et halvt år tidligere præsenterede ostebloggen som case til min afsluttende eksamen. Men der skulle lige gå et halvt år, før jeg en sommerferiedag kiggede ud over Middelhavet i Andalusien og besluttede, at den dér osteblog jo ikke bare skulle ligge dér. Og så var jeg ligesom i gang.

At bloggen blev første skridt på en osterejse mod en tilværelse som selvstændig ostekommunikatør, det anede jeg ikke på det tidspunkt (og det var nok også bedst!) 🙂

Nå, men vil du være med til at fejre bloggen med en rask fødseldagskonkurrence?

 

Vind ost fra Président til dit næste ostebord

Présidents rødder går tilbage til 1933, selv om mærket først kom på ostene slut i 1960’erne. Det var faktisk camembert, der var nøgleproduktet helt tilbage fra starten. I dag dækker Président en bred række af lækre franske oste og andre mejeriprodukter.

Nu kan tre heldige ostefans vinde fem oste til et ostebord. Ostene vil være forskellige, så du får en herlig mangfoldighed på bordet.

 

Sådan deltager du

Skriv en kommentar herunder og fortæl mig, hvilken ost eller ostetype, du sætter allerstørst pris på.

Den 26. september 2021 trækker jeg tre heldige vindere blandt alle, der har kommenteret her på bloggen, på Ostesnaks Facebook-side, på Instagram og på opslaget i Facebookgruppen Os der er vilde med ost (det kræver dog at du er med i gruppen). Du er velkommen til at deltage alle fire steder – dog kun én gang på hver kanal. Vinderne får direkte besked og bliver ligeledes nævnt her på indlægget.

 

Hip hip hurra! Og held og lykke til alle ostevenner!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 19. september 2021Categories: KonkurrenceTags: , , , , , ,

13 Comments

  1. Bette Lundh Rønnov 11. december 2021 at 16:40 - Reply

    Vi kan godt lide en lagret spansk gedeost – manchego

  2. Ostesnak 26. september 2021 at 20:09 - Reply

    Tak til jer alle for at have deltaget.
    Jeg har nu trukket lod og fundet de tre heldige vindere, som er Jørgen Anton, der deltog i Facebook-gruppen, Mette, der deltog her på bloggen og Per (@traveling_gin), der deltog på instagram.
    Alle tre har fået en direkte besked.

  3. Ingelise Obling 24. september 2021 at 15:36 - Reply

    Jeg elsker Gede-ost, og Gamle Oles Far.

  4. Pia Djursing 23. september 2021 at 08:16 - Reply

    Uhh, det er svært, for jeg kan jo lide de fleste.
    MEN milde blåskimmeloste og “parmesanlignende” oste hører helt bestemt til favoritterne 🙂

  5. Ejner Stobberup 20. september 2021 at 09:57 - Reply

    Jeg er synes franske og italienske blåskimmeloste er gode. Men i hele taget er hele osteverdenen jo spændende og udforske.

  6. Jesper Jarlskov 20. september 2021 at 07:54 - Reply

    De tørre oste som vesterhavsost er klart dem der ryger flest igennem af herhjemme, men gode det er altid de gode blåskimmeloste jeg ser frem til når det skal være noget specielt.

  7. Helle Jacobsen 19. september 2021 at 19:44 - Reply

    Alle oste…er bare en oste freak

  8. Vibeke Helsinghoff 19. september 2021 at 11:31 - Reply

    Blåskimmelost fra Arla Unika “Høgelundgård”

  9. Tina Ley 19. september 2021 at 11:30 - Reply

    Jeg er mest til en god, fuldfed skæreost, og så til brie i forskellige udgaver. Dog er jeg vild med gede-brierulle.
    Men.. egentlig kan jeg lide alle slags. Både blåskimmel, de mere tørre hårde. Men det er nok de 2 nævnte der købes oftest. Heldigvis er min søn jo verdens største osteelsker, og min mand kan også lide det

    Det er så hyggeligt at skrive om oste. Så tak for en god gruppe og side

  10. henning berntsen 19. september 2021 at 11:12 - Reply

    tillykke, rygeost (10%) er min favorit og jeg drysser med ekstra kommen, og jeg er heller ikke bleg for at give den lidt ekstra røg.

  11. Mette 19. september 2021 at 10:33 - Reply

    Brie …som jeg ryger let i grillen, tørre oste som f.eks. Vesterhavsost, blåskimmeloste og stærke skæreoste.

  12. Anders Jensen 19. september 2021 at 08:58 - Reply

    Torup ost poreaske os

  13. John Lund Steffensen 19. september 2021 at 08:30 - Reply

    blåskimmel og stærke skæreoste

Skriv en kommentar