Board fra Moods

Vind et lækkert bræt til ost

REKLAME / SPONSORERET INDLÆG
ADVENTSKALENDER DEL 4

Nu er det lige før og næsten. Om lidt danser vi rundt om juletræet. Her i den allersidste runde af årets adventskalender, er præmien et ‘must-have’ for enhver osteelsker. Faktisk vil jeg påstå, at man ikke kan have for mange (min bedre halvdel er dog ikke helt enig på dette punkt). Men her er under alle omstændigheder et lækkert ostebræt, der vil højne enhver tapasanretning eller osteservering. Hvis du har fulgt med i Ostesnaks adventskalender i år, vil du bemærke, at ostene fra hhv. Lactalis og Them blev serveret på dette bræt.

Oste fra Them Mejeri

Gennem længere tid har Moods været min yndlingswebshop. Et sted jeg kigger efter de mest cool designerting til hjemmet og til bordet, men også sjove og indimellem de mest skæve gaveidéer. Bor du i nærheden, kan du kigge forbi i Nærum og blive inspireret blandt de mange ting på reolerne eller blot få et godt tip til indretning eller den perfekte gave.

Oste fra Lactalis

Bræt fra Louise Smærup

I denne uge kan du vinde dette flotte bræt fra Moods. Det er håndlavet af olieret eg og designet af den danske designer Louise Smærup. Læderstroppen kan knappes af, når brættet skal vaskes.

Board fra Moods

Sådan deltager du

Vil du vinde dette flotte bræt? Så skal du skrive en kommentar og svare på: Hvad er det første, du vil servere på dette bræt?

Skriv din kommentar senest fredag den 27. december.

Du kan også deltage på Facebook og Instagram (men kun én gang på hver kanal). Fredag den 27. december trækker jeg vinderen, der får direkte besked, og også offentliggøres her på bloggen.

4. advent

God fornøjelse!

11 kommentarer

 1. VINDEREN ER FUNDET. Den heldige vinder er mbisgaard85, der deltog på Instagram og skrev, at hun til evig tid vil servere ostelækkerier på brættet.
  Tak til jer alle for at have deltaget i konkurrencerne i december måned. Vidste du, at det er 6. gang, Ostesnak har kørt adventskalender? 🙂

 2. Brie, saga og emmenthaler

 3. En indbagt cambert med solbærsyltetøj

 4. En med kommen og en med bukkehorn

 5. Lisbeth Glud

  Selvfølgelig en skønsom blanding af lækre oste, lige fra Brie og skimmeloste til skønne skæreoste

 6. jørgen-Ulrik Emborg

  Flere Unika oste fra Arla

 7. Marianne Juhl

  Lækre oste fortjener at blive præsenteret frem på bedste vis på et smukt ostebræt. Jeg vil indvie ostebrættet i januar når mødrelogen og nogle andre veninder inviteres til fødselsdag (ost og rødvin)

 8. Mona Kjeldsen

  Vil bruge dette fine ostebræt til at servere ostehapsere på nytårsaften.
  Hvilke afhænger af besøget i ostebutikken.

 9. Alverdens oste og skinker, lidt oliven og mandler

 10. John Lund Steffensen

  Det første, jeg vil servere på dette bræt er en blå Castello, og min hjemmelavede
  “Butterkäse”.
  Glædelig jul.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*