SPONSORERET INDLÆG / REKLAME / I SAMARBEJDE MED DETOXME

Jeg får tit spørgsmålet: Hvad skal jeg pakke min ost ind i? Det er faktisk et godt spørgsmål, for oste er levende produkter, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan man passer på sin ost. De skal kunne ånde, de må ikke tørre ud, men må heller ikke holde fugten inde i emballagen. Og smagen skal ikke udvikle sig i den forkerte retning. Derfor er de fleste oste udstyret med en emballage, der passer til ostetypen og dens udvikling.

Ostesnak adventskalender

En god tommelfingerregel er at lade osten forblive i sin originalemballage, men det er langt fra altid muligt eller ønskeligt.

Denne uges præmie

Nu kommer denne uges præmie ind i billedet. Er ‘must-have’ for enhver miljøbevidst ostefan: Bee’s Wrap. Lavet af økologisk bomuld med bivoks, harpiks og økologisk jojobaolie – og ideelt til at pakke ost ind i. Igen og igen. Det skal blot vaskes i koldt vand efter hver indpakning. Du kan også pakke alle mulige andre ting ind i Bee’s Wrap – fra kål til sandwich.

Ostesnak adventskalender

Det var min superseje veninde, der introducerede mig for Bee’s Wrap. Med ønsket om mindre kemi i hverdagen grundlagde hun for nogle år siden webshoppen Detoxme.dk. Og der var handling bag hendes ord. Ud af køkkenet røg plastikbøtter, plastikmadkasser, mikrofiberklude og andre plastikprodukter. Ind kom lækre glas med låg, metalmadkasser, glassugerør og nedbrydelige poser. Bare for at nævne nogle få ting. Du kan udforske hendes kemifri univers lige her.

Ostesnak adventskalender

Sådan deltager du

Denne uge kan du vinde en pakke med Bee’s Wrap tre cheese wraps (25 x 27,5 cm) fra Detoxme.dk.

Du er med i konkurrencen, når du har skrevet en kommentar herunder. Fortæl hvilken ost du allerførst vil wrappe i din Bee’s Wrap, hvis du bliver den heldige.

Du kan også deltage på facebook og på instagram – men kun én gang hvert sted. Jeg trækker  vinderen fredag den 14. december. Jeg kontakter vinderen direkte og offentliggør det også her på bloggen.

Ostesnak adventskalenderOstesnak adventskalender

Held og lykke!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 9. december 2018Categories: KonkurrenceTags: , , , , , , ,

18 Comments

 1. Camilla Nyegaard 11. december 2018 at 13:37 - Reply

  Min parmesan og Arla gammelknas

 2. Jørgen-Ulrik Emborg 10. december 2018 at 14:53 - Reply

  Den der løber.

 3. john nielsen 10. december 2018 at 14:30 - Reply

  Min elskede Mols Ost.

  • Ostesnak 14. december 2018 at 13:07 - Reply

   Hej John,
   Til lykke, du er den heldige vinder af Bee’s Wrap. Nu kan din elskede Mols Ost se frem til at blive pakket godt ind. Send din adresse til mig, så sørger jeg for, at du vil modtage præmien med posten.
   Mange glade ostehilsner Camilla

 4. John Lund Steffensen 10. december 2018 at 08:21 - Reply

  Den første ost jeg vil pakke ind, er min hjemmelavede blue cheese.

 5. Lisbeth Glud 10. december 2018 at 00:58 - Reply

  Allerførst skal min gode daglige skæreost pakkes ind.

 6. Caroline 9. december 2018 at 18:16 - Reply

  Er vild med brie

 7. Lis 9. december 2018 at 18:16 - Reply

  Min mands blåskimmel ost

 8. Louise 9. december 2018 at 16:49 - Reply

  Comté!

 9. Mette 9. december 2018 at 16:10 - Reply

  Parmesan… mine børn kan nemlig ikke finde udaf at gøre det ordentligt

 10. caroline m 9. december 2018 at 15:49 - Reply

  Jeg elsker Brie/hvidskimmel

 11. Jesper Olsen 9. december 2018 at 15:43 - Reply

  Jeg værdsætte en god blåskimlet ost, så det ville jeg nok pakke ind i Bee’s Wraps. Men parmasan som jo gerne skulle holde et stykke tid vil nok også havde glæde af denne Wrap.

 12. Irene 9. december 2018 at 15:25 - Reply

  Vesterhavsost!

 13. Jytte Bang 9. december 2018 at 13:51 - Reply

  Jeg har tilgode at prøve bee’s wrap, men vil bruge det til mine hjemmelavede hvidskimmel og blåskimmel oste

 14. Nada Louise Cay 9. december 2018 at 12:12 - Reply

  Ihh jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at købe sådan nogle Bee´s Wraps – det er jo SÅ smart! Jeg ville pakke et stykke Tomme fra Hårbølle Mejeri ind i det (man er vel ved at blive lokal 😉 )

 15. Charlotte Skinbjerg 9. december 2018 at 11:30 - Reply

  Min Jens Langkniv ost fortjener absolut at komme i den bedste emballage.

 16. sonja zattlander 9. december 2018 at 11:06 - Reply

  jeg er til brie:)

 17. Pia Merete Eriksen 9. december 2018 at 09:50 - Reply

  Parmesan og blåskimmeloste

Skriv en kommentar