KONKURRENCE: VIND OST (AFSLUTTET)
Sørme om ikke der gik endnu et år! Ostesnak har fødselsdag og kan nu bryste sig af at have syv år på bagen. Og dét skal vi fejre! Vidste du i øvrigt, at Ostesnak er den eneste osteblog i Danmark?
Vind ost til et godt ostebord
To heldige personer kan hver vinde fire oste. Ostene er sponsoreret af franske Lactalis, der bl.a. står bag Président, Galbani og Prima Donna.
Sådan vinder du ost
Skriv en kommentar herunder og fortæl hvilken type ost, du gerne vil have i din kurv, hvis du er en af de to vindere. Med type mener jeg fx blåskimmel eller brie.
Du kan også deltage på facebook og instagram – men kun én gang hvert sted. Jeg trækker to vindere på fredag den 20. september kl. 12. Vinderne får direkte besked, og jeg skriver det også her på bloggen.
Så… hvilken type ost skal være i din vinderkurv?
Opdateret 20. september 2019: Til lykke til de to heldige vindere, @skovbryn fra Instagram og Jan Birger Hansen fra Facebook – der kommer ost til jer… 🙂
Stort tillykke med de 7 år.
Hvor er jeg glad for at have fundet denne side, ELSKER ost – kan slet ikke undvære oste.
Prima donna, gorgonzola, parmazan og mange andre gode oste. Det er så svært for mig at vælge ud.
Hej Lene,
Velkommen til – der er altid plads til endnu en ostefan
Tak for din blog – fantastisk ide, som jeg er glad for at have fundet. Stort tillykke med de 7 år!
Jeg holder af næsten alt ost, men vil nævne en rødkit eller en ‘moderat’ blåskimmel.
Velkommen til!
Åh ja…som alle de andre elsker jeg også al slags ost men en blåskimmel a la gorgonzola er nok favoritten. Og så TILLYKKE ☺️
Tillykke med fødselsdagen. Elsker mange former for os, men en god brie må aldrig mangle på et ostebord
Stort tillykke, med de 7 år ️ jeg elsker en cremet brie, fx President la brique og Le Cremier Chaumes. Jeg kan også rigtig godt lide en ost lavet på gedemælk, fx le petit Basque. Comté og tomme de savoir er også lige min smag!
Faste lagrede oste med kant, gede- og fåreoste, blåskimmeloste, jeg er til det meste.
Stort tillykke med de 7 år…
Parmesan, cheddar og brie
Stort tillykke med de syv år på bagen
Jeg elsker comté, faste oste med krystaller og smag, blåskimmel, primadonna, cheddar, parmesan, feta, brie og ja – jeg kunne blive ved, og ved og ved…
Jeg er IKKE kræsen!
Tillykke med fødselsdagen, og tak for mange gode ostesnakke. Jeg vil rigtig gerne have skønne faste oste, gerne med krystaller, samt lækre brietyper i min ostekurv.
Tillykke med fødselsdagen!
I min ostekurv må der ligge mange forskellige slags oste: rødkit, blåskimmel, comté, smøreoste, cheddar. You name it 🙂
Altså… det svarer jo til at vælge hvilke et af ens børn, man bedst kan lide :O
Jeg tror det er lettere at skrive, hvad jeg helst undgår – nemlig kommenoste og oste, der er lige så stærke som Stilton/Rochefort.
Stort tillykke med blogfødselsdagen!
Camenbert… det er først to år siden de gik op for mig hvor god sådan en der.. har aldrig lært at spise den hjemme, selvom jeg er vokset op i et godt ostehjem
Ost, ost, huuurraaaaa !
Tillykke med 7-års dagen, ser frem til at læse med mindst 7 år mere, Camilla – keep up the good Work.
Altså nu er der jo nærmest ikke den ost jeg ikke synes om men en cremet blåskimmel og en tør fast med krystaller, ja så gør man min oste-mave glad.
Kh La Cucina NADA
Alle de gode oste! Jeg kunne godt tænke mig at vinde en god gedeost!
Jeg elsker Brie ost og hvid Castello.
Tillykke. Comte’ er min absolutte favorit. Jo ældre jo bedre. Uhm
Stort til lykke og tak for din gode ostesnak, man bliver klog af 🙂
Jeg holder rigtig meget af en lækker gedeost – gerne rullet i aske 🙂
Parmesan
Camenbert er min yndlings og jeg har genoptaget en gammel klassiker med at stege den (vendt i rasp mv.) med solbærsyltetøj – uhmmmm
Åh ja, det er altid godt
Vi elsker gouda her i huset – den ville uden tvivl vinde indpas
Tillykke! Og tak for den gode blok. Rødkiter den foretrukne
Blåskimmelost
Stort tillykke! En blød, smagfuld rødkit
Brie, så kan alle i husstanden være med. Blåskimmel har jeg gerne for mig selv. 🙂
Elsker blåskimmelost i alle afskygninger. Der er så manger muligheder både i madlavningen eller “bare’ til et ostebord
Et stort tillykke med fødselsdagen, og tak for bloggen. Det ville være rigtig dejligt med lidt blåskimmel man ikke havde prøvet før.
Jeg foretrækker blåskimmel. uden at fornægte en brie.